Niin arvokas on elämä

Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö on merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Lahjoitusvaroilla tuetaan myös syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään, jotta kenenkään ei enää tarvitsisi menehtyä Suomessa syöpään.

Roosa nauhan suunnittelijat yhtenä rintamana rakkaudesta elämään

Tämän vuoden teemana on lasten syövät. Roosa nauhan suunnitelleet Toni ja Sipe kannustavat kaikkia mukaan liittymään yhteiseen rintamaan.

Marika Korpela: ”En tiennyt, että niin paljon voi pelätä”

Kun Vilin syöpähoidot alkoivat, Marikasta tuntui kuin hänen kehonsa olisi vajonnut pinnan alle. Oli vaikea hengittää ja katsella ihmisiä, jotka elivät tavallista elämää. Tämä on maailmaa rakastavan Vilin tarina.

Lasten leukemian tutkijan tavoitteena kokonainen elinikä

Tänä vuonna Roosa nauha -keräys nostaa esiin lasten syövät. Syöpätutkija Merja Heinäniemi tutkii lasten leukemiaa ja täsmähoitoja siihen.

Matkusta aikakoneella menneille vuosikymmenille!

Kerro aika­koneelle, millä vuosikymmenellä olet syntynyt. Sen jälkeen näet, mikä syöpätutkimuksen läpimurto on saatu silloin aikaan. Pääset samalla muistelemaan Suomen mielenkiintoista historiaa.

Anna lahjaksi elämä

Sytytä toivon liekki ja ilmoita yrityksesi mukaan Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Tuot toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Neuvontapuhelin sairastuneiden ja läheisten tukena

Syöpäsäätiö turvaa lahjoitusvaroilla syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa neuvontapalvelua. Maksuton neuvontapalvelu tarjoaa tukea ja keskusteluapua.

Ajankohtaista

Liiga ja Syöpäsäätiö yhteistyöhön tärkeän asian puolesta

Liiga, MTV ja Syöpäsäätiö aloittavat tänä syksynä yhteisen kampanjan, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta miesten yleisimmistä syövistä ja kerätä varoja syöpätutkimuksen hyväksi. Lue lisää

Blogi: eturauhassyövän tutkimuksesta

Me suomalaiset ikäännymme kansakuntana vauhdilla. Tästä seuraa vääjäämättä se, että kohtaamme syövän entistä varmemmin, joko omalla kohdallamme tai läheisillämme. Lue lisää

Testamenttilahjoituksilla syöpätutkimus pelastaa henkiä

Tilaa testamenttiopas

Kiitos syöpätutkimuksen, yhä useampi paranee. Mutta saavuttaaksemme uusia läpimurtoja, tarvitsemme sinua. Anna tutkimusmatkan jatkua ja tee testamenttilahjoitus.

Saat meiltä apua

Annamme mielellämme lisätietoa puhelimitse tai sovimme halutessasi kanssasi tapaamisen, jossa kerromme lähemmin testamentin laatimisesta.

Usein kysyttyä testamenteistä

Täältä löydät yleisimpiä kysymyksia ja vastauksia liittyen testamentteihin.

Työtä, joka koskettaa jokaista suomalaista

Mihin varat käytetään?

Jokainen elämä on mittaamattoman arvokas. Syöpäsäätiölle tehdyt lahjoitukset ohjataan syöpätutkimukseen ja sairastuneiden neuvontapalveluiden turvaamiseen.

Syöpäsäätiön vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille terveyden edistämistä kestävällä tavalla ja varainhankinnan läpinäkyvyyttä.

Suomalaiset pitävät syöpätutkimuksen tukemista tärkeänä

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on tutkimuksen mukaan suomalaisten kaikkein mieluisin lahjoituskohde.

Millaista tutkimusta rahoitamme?

Syöpäsäätiö ei ohjaa rahoitusta minkään tietyn syöpätyypin tutkimukseen. Tutkimusaiheen valitsee tutkija ja laatu ratkaisee, tuleeko rahoitusta.

Jaetut apurahat 2022

Syöpäsäätiö on jakanut 93 uutta apurahaa syöpätutkimukseen, yhteensä 7 347 406 euroa.

Lääkkeiden kustannusten nousu nostaa syövänhoidon hintaa

Syövän hoidon lääkekustannukset ovat kasvaneet Suomessa voimakkaasti viime vuosina.

Tilaa uutiskirje

Koskettaako syöpä sinua? Uutiskirjeessämme pääset lukemaan koskettavia tarinoita elämästä syövän kanssa ja ajankohtaista tietoa syöpätutkimuksesta ja kampanjoistamme. Uutiskirje odottaa sinua sähköpostissasi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kiitos lahjoituksesta

Valitse oma tapasi auttaa

Tee kertalahjoitus

Pienillä teoilla on suuri merkitys. Tee kertalahjoitus suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Kuukausilahjoittajana tuot toivoa

Mikään ei ole arvokkaampaa kuin elämä. Liity Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajaksi.

Perusta keräys tai tee tempaus

Haasta lähipiirisi mukaan kartuttamaan lahjoituspottia suomalaiselle syöpätutkimukselle!

Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö on merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Lahjoitusvaroilla tuetaan myös syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään, jotta kenenkään ei enää tarvitsisi menehtyä Suomessa syöpään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen syöpäyhdistysten sekä Suomen syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.