Avullasi kohti elämäniloa!

Välittäminen on tekoja

Hyvä lahjoittajamme, olet jättänyt jälkesi hyvin hauraisiin elämäntilanteisiin.

Jokaiselle sairastuneelle ja sairastuneen läheiselle lahjoituksesi on mittaamattoman arvokas. Säännöllisten lahjoitusten avulla voimme tulevaisuudessa voittaa syövän. Kiitos, että välität.

https://youtu.be/PjrRe-7UAoI

Jussi 69: ”Elämä ei ole luopumista vaan saamista.”

Äiti opetti Jussille, mitä kiitollisuus merkitsee. Vaikka suru on helpottanut, niin ikävä ei katoa koskaan. Katso Jussin koskettava tarina.

Syöpä iski neljästi, tuliterä hoito pelasti

Anu Forsman on joutunut kohtaamaan syövän monta kertaa ja pelko syövän uusiutumisesta on käynyt toteen kolmesti. Anu pääsi testaamaan uutta hoitoa ensimmäisten joukossa maailmassa ja tulokset olivat loistavia.

Olet meille tärkeä

Kiitollisuus saa kyyneleet silmiin

”Kiitollisuus saa kyyneleet silmiin, sillä lahjoituksilla annetaan perheille lisää aikaa. Summalla ei ole väliä, vaan ajatuksella, että haluaa auttaa. Se on kaikkein tärkeintä.”

Aivosyövän sairastanut Laura Annala

Tilaa uutiskirje

Liity joukkoon – tilaa uutiskirjeemme! Tilaajana kuulet ensimmäisenä uutisia ajankohtaisista aiheista sekä tapahtumista ja kampanjoista.

Onko sinulla kysyttävää lahjoituksestasi?

Laita meille viestiä lahjoittajapalveluumme [email protected] tai soita puh. 09 135 331. Ota yhteyttä kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa, autamme mielellämme.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.