Yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa.

Varmistetaan yhdessä tutkimuksen jatkuminen.

Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Tekemällä lahjoituksen syöpätutkimukselle yrityksesi on mukana varmistamassa, että korkeatasoinen kotimainen syöpätutkimus voi jatkua. 850 – 50 000 euron lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

Löydämme yrityksellesi toimivan kumppanuuden

Yrityksenne voi olla mukana Syöpäsäätiön yhteistyökumppanina, Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppanina tai yrityslahjoittajana. Syöpäsäätiön yhteistyökumppanuuden arvo on vähintään 100 000 € vuositasolla, 10 000 € yhteistyökumppanuudella saatte virallisen logon käyttöoikeuden. Syöpäsäätiön Roosa nauha -kumppaniksi pääsee mukaan myös pienemmillä sopimuksilla.

Kumppanina yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Voit olla myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin.

Vähintään 500 euron lahjoituksen tehtyäsi saat yrityksesi käyttöön Syöpäsäätiön sähköisen tukijabannerin. Tukijabanneri on tarkoitettu digitaaliseen käyttöön esimerkiksi verkkosivuille ja sähköpostin allekirjoituksiin. Saat tukijabannerin tilatessasi laskun Syöpäsäätiöltä.

Ota yhteyttä:
Yritysyhteistyön päällikkö Marika Salonen
Puh. 050 448 8324 tai [email protected]


Tukenne voitte ohjata:
  • Yleisesti syövän tutkimukselle
  • Rintasyövän tutkimukseen
  • Lasten syöpien tutkimukseen
  • Miesten eturauhassyöpien tutkimukseen
  • Maksuttoman neuvontapalvelun ylläpitämiseen
  • Vähävaraisten perheiden tukemiseen.

Nuoren yrittäjän syöpä löytyi seulonnoilla

Nuoren yrittäjän Susanna Juntusen oireetonta syöpää ei olisi löydetty ilman seulontoja. Nyt hän on syvästi kiitollinen siitä, että on elossa.

Anssi Auvisen tutkimuksessa kehitetään miehille syöpäseulontaa

Parhaillaan selvitetään, vähentääkö kolmiportainen seulonta tehokkaasti kuolleisuutta eturauhassyöpään välttäen turhat diagnoosit. Syöpäsäätiö on mukana rahoittamassa tutkimusta.

Järjestä tapahtuma tutkimuksen hyväksi

Voit järjestää tapahtuman tai tempauksen syöpätutkimuksen hyväksi ympäri vuoden. Tapahtuma voi olla konsertti, kahvihetki työpaikalla tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi. Vain mielikuvitus on rajana!

Toimi syöpätutkimuksen hyväksi.

Tee lahjoitus syöpätutkimuksen hyväksi. Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Ajankohtaista

Syöpäsäätiön kevätkeräys turvaa immuunihoitojen kehitystyötä

Syöpäsäätiö haluaa kevätkeräyksellään varmistaa, että uusien ja lupaavien hoitomuotojen kehittäminen voi jatkua. Immuunihoidoilla on saatu merkittäviä tuloksia esimerkiksi levinneiden syöpien hoidossa, mutta murroksessa olevaan tutkimukseen on yhä panostettava. Lue lisää

Hyvä päivä -toiminta tukee korona-aikana nuoria

Syöpäjärjestöt tukee Hyvä päivä -toiminnalla nuoria, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa. Toiminta käynnistyi aikoinaan Syöpäsäätiön saaman testamenttilahjoituksen avulla. Syöpäsäätiön pääyhteistyökumppani LähiTapiola on myös mukana tukemassa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Lue lisää

Minä puolustan suomalaista syöpätutkimusta

  Isänsä syöpädiagnoosin nähtyään Jarmo tiesi, että tästä ei ole paluuta. Kysymys oli enää siitä, millaista loppuaika olisi, kuinka kivun voisi pitää loitolla ja olisiko vuosia jäljellä enemmän kuin yksi. Loppumetreillä Jarmo varmisti pienin elein, että isä tuntisi olonsa turvalliseksi. Sitten isä lähti ja pojalle jäi tehtävä. Lue lisää