Yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa.

Varmistetaan yhdessä tutkimuksen jatkuminen.

Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Tekemällä lahjoituksen syöpätutkimukselle yrityksesi on mukana varmistamassa, että korkeatasoinen kotimainen syöpätutkimus voi jatkua. 850 – 50 000 euron lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

Löydämme yrityksellesi toimivan kumppanuuden

Yrityksenne voi olla mukana Syöpäsäätiön yhteistyökumppanina, Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppanina tai yrityslahjoittajana. Syöpäsäätiön yhteistyökumppanuuden arvo on vähintään 100 000 € vuositasolla, 10 000 € yhteistyökumppanuudella saatte virallisen logon käyttöoikeuden. Syöpäsäätiön Roosa nauha -kumppaniksi pääsee mukaan myös pienemmillä sopimuksilla.

Kumppanina yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Voit olla myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin.

Vähintään 500 euron lahjoituksen tehtyäsi saat yrityksesi käyttöön Syöpäsäätiön sähköisen tukijabannerin. Tukijabanneri on tarkoitettu digitaaliseen käyttöön esimerkiksi verkkosivuille ja sähköpostin allekirjoituksiin. Saat tukijabannerin tilatessasi laskun Syöpäsäätiöltä.

Ota yhteyttä:
Yritysyhteistyön päällikkö Marika Salonen
Puh. 050 448 8324 tai [email protected]


Tukenne voitte ohjata:
  • Yleisesti syövän tutkimukselle
  • Lasten syöpien tutkimukseen
  • Miesten eturauhassyöpien tutkimukseen
  • Maksuttoman neuvontapalvelun ylläpitämiseen
  • Vähävaraisten perheiden tukemiseen.

Kiinteistömaailma mukaan tukemaan lasten syöpien tutkimusta

Kiinteistömaailma täyttää 30 vuotta vuonna 2020, jonka kunniaksi ketjun yrittäjät halusivat lahjoittaa upeat 30 000 euroa Syöpäsäätiölle lasten syöpien tutkimuksen hyväksi.

Toimi syöpätutkimuksen hyväksi.

Tee lahjoitus syöpätutkimuksen hyväksi. Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Järjestä tapahtuma tutkimuksen hyväksi

Voit järjestää tapahtuman tai tempauksen syöpätutkimuksen hyväksi ympäri vuoden. Tapahtuma voi olla konsertti, kahvihetki työpaikalla tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi. Vain mielikuvitus on rajana!

Miksi tutkimusta tarvitaan?

Suomessa syöpään sairastuu jo joka kolmas elämänsä aikana. Syöpä koskettaa paitsi sairastuneita, myös heidän läheisiään. Ainoastaan syöpätutkimuksen ja -hoitojen kehittymisen avulla syöpä voidaan voittaa.

Ajankohtaista

Kaj Kunnas: ”Me saimme lisää yhteistä aikaa

Aivoinfarkti ei itkettänyt, mutta kun oma vaimo sairastui syöpään Kaj ei pystynyt pidättelemään kyyneliä. – Kyllä se vaan arvoja muuttaa, kun joutuu miettimään elämää siltä kantilta, että mitä jos se ei jatkukaan. Elämä on haurasta, mutta ihanaa, Kaj ajattelee. Hän on syvällisesti iloinen mies. Lue lisää

Tutkimus on hoitojen perusta

Kaikki lähtee tutkimuksesta. Syöpäsäätiön hallituksen puheenjohtaja, akateemikko Sirpa Jalkasen mukaan syöpää hoidetaan sairaaloissa vain niillä keinoilla, jotka perustuvat tutkimukseen. Siksi sekä kliininen että perustutkimus on tärkeää. Lue lisää

Lääketieteelliselle tutkimukselle saatava lisärahoitusta

Koronakriisi on näyttänyt, että lääketieteellistä tutkimusta tarvitaan, jotta voidaan saada laadukasta hoitoa ja kyetään reagoimaan uusiin terveysuhkiin. Lue lisää