Anna lahjaksi elämä

Sytytä toivon liekki ja ilmoita yrityksesi mukaan Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Tuot toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Varmistetaan yhdessä tutkimuksen jatkuminen.

Jokainen lahjoitus vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Tekemällä lahjoituksen syöpätutkimukselle yrityksesi on mukana varmistamassa, että korkeatasoinen kotimainen syöpätutkimus voi jatkua. 850 – 50 000 euron lahjoitus on yhteisöille verovähennyskelpoinen.

Löydämme yrityksellesi toimivan kumppanuuden

Yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden olla konkreettisesti mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Olet myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin.

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä Syöpäsäätiön kanssa? Ota yhteyttä ja kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä:
Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
050 448 8324
[email protected]

Yhteistyövaihtoehtoja yrityksille

Yrityksenne voi toimia Syöpäsäätiön yhteistyökumppanina, Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppanina, yrityslahjoittajana tai tempaisijana.

Yrityskumppanuus

Pitkäaikainen yritysyhteistyö on paras tapa tukea syövän vastaista työtä. Yritys voi lähteä mukaan Syöpäsäätiön kumppaniksi tai tukijaksi. Räätälöimme kumppanuuden sopimaan aina yrityksen tarpeisiin. Tutustu tarkemmin kumppanuuden eri vaihtoehtoihin.

Lahjoita yrityksenä

Helpoin ja nopein tapa tukea suomalaista syöpätutkimusta on yrityslahjoitus. Kiitoksena lahjoituksesta yritys saa käyttöönsä Syöpäsäätiön sähköiset tukijamerkit markkinointiin ja viestintään. Yhteisöille 850 – 50 000 euron lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

Järjestä tempaus

Yritys voi toimia myös tukijana järjestämällä tapahtuma- tai myyntitempauksen ja ohjata sen tuotot Syöpäsäätiölle syöpätutkimuksen hyväksi. Tapahtuma voi olla vaikkapa konsertti, kahvihetki työpaikalla tai kilometrikisa yhteisen lahjoituspotin kerryttämiseen.

Syöpäsäätiön kumppanit 2023


Yritystuen voitte ohjata:
  • Syöpätutkimukseen sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten auttamiseen
  • Naisten syöpien tutkimukseen
  • Lasten syöpien tutkimukseen
  • Miesten syöpien tutkimukseen
  • Huonoennusteisten syöpien tutkimukseen

Tukijamerkit lahjoittaneille

Vähintään 200 euron lahjoituksen tehnyt yritys saa kiitokseksi käyttöönsä Syöpäsäätiön sähköiset tukijamerkit, joiden avulla yritys voi kertoa tuestaan omissa kanavissaan.

Näin lahjoituksesi auttaa

Syöpäsäätiö tukee lahjoitusvaroilla syöpätutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä turvaa sairastuneille tukipalveluita. Lahjoitusvarat mahdollistavat näiden tehtävien toteutumisen.

Syöpäsäätiön vastuullisuus

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Teemme vastuullista työtä, joka koskettaa jokaista suomalaista. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa kenenkään ei tarvitsisi menehtyä syöpään.

Ryhdy Roosa nauhan kumppaniksi

Roosa nauha -keräys on tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulosta sekä sitouttaa asiakkaita ja työyhteisöä tärkeän tavoitteen puolesta. Onko yrityksesi uusi kumppanimme? Tule mukaan!

Yritystuen lahjoituskohteet

Avullasi tutkijat kehittävät ratkaisuja syövän voittamiseksi. Yrityksesi voi valita lahjoituskohteekseen joko yleisesti syöpätutkimuksen sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten auttamisen, naisten tai miesten syöpätutkimuksen, lasten syöpätutkimuksen tai huonoennusteisten syöpien tutkimuksen.

Lasten syöpien tutkimus

Naisten syöpien tutkimus

Miesten syöpien tutkimus

Huonoennusteisten syöpien tutkimus

Yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa

Forza Helsinki: ”Kannustamme muitakin yrittäjiä tekemään hyväntekeväisyyttä”

Helsingissä sijaitseva Forza on yksi tämän hetken kehutuimpia pizzerioita. Sen perustajia ovat pariskunta Luca Platania ja Salla-Maria Platania. Hurmaavan ravintolan synnyn taustalla on kuitenkin vakava tarina ja halu tehdä hyvää.

Black Horse tukee miesten syöpien tutkimusta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa kivessyövän tietoisuuden lisäämiseksi. Munien puolesta -kampanjalla kehoitamme miehiä kivessyövän omatarkkailuun, jotta yhä useampi huomaisi syövän oireet hyvissä ajoin.

Roosa nauhasta kasvoi Sinituotteen onnistunein hyväntekeväisyysyhteistyö

Rakastettu Sinituote on Roosa nauhan pitkäaikainen kumppani, jonka keräystuotteita odotetaan malttamattomana jo etukäteen. Sinituotteen henkilöstö ja asiakkaat pitävät Roosa nauhan yhteistyötä merkityksellisenä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Kiinnostaako yritysyhteistyö Syöpäsäätiön kanssa? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopivin tapa tulla mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta.

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
050 4488324
[email protected]

Milena Zaremba
Asiakkuusvastaava
050 5716440
[email protected]

Ota yhteyttä

Soita, laita viestiä tai lähetä oheinen yhteystietolomake.

Yritysyhteistyön päällikkö Marika Salonen
Puh. 050 448 8324, [email protected]

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Toimi syöpätutkimuksen hyväksi.

Tee lahjoitus syöpätutkimuksen hyväksi. Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.