Anna lahja perheille, joita syöpä on haavoittanut

Tervetuloa mukaan Syöpäsäätiön joulukeräykseen.

Varmistetaan yhdessä tutkimuksen jatkuminen.

Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Tekemällä lahjoituksen syöpätutkimukselle yrityksesi on mukana varmistamassa, että korkeatasoinen kotimainen syöpätutkimus voi jatkua. 850 – 50 000 euron lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

Löydämme yrityksellesi toimivan kumppanuuden

Yrityksenne voi olla mukana Syöpäsäätiön yhteistyökumppanina, Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppanina tai yrityslahjoittajana. Syöpäsäätiön yhteistyökumppanuuden arvo on vähintään 100 000 € vuositasolla, 10 000 € yhteistyökumppanuudella saatte virallisen logon käyttöoikeuden. Syöpäsäätiön Roosa nauha -kumppaniksi pääsee mukaan myös pienemmillä sopimuksilla.

Kumppanina yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Voit olla myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin.

Vähintään 500 euron lahjoituksen tehtyäsi saat yrityksesi käyttöön Syöpäsäätiön sähköisen tukijabannerin. Tukijabanneri on tarkoitettu digitaaliseen käyttöön esimerkiksi verkkosivuille ja sähköpostin allekirjoituksiin. Saat tukijabannerin tilatessasi laskun Syöpäsäätiöltä.

Ota yhteyttä:
Yritysyhteistyön päällikkö Marika Salonen
Puh. 050 448 8324 tai [email protected]


Tukenne voitte ohjata:
  • Yleisesti syövän tutkimukselle
  • Rintasyövän tutkimukseen
  • Lasten syöpien tutkimukseen
  • Miesten eturauhassyöpien tutkimukseen
  • Vähävaraisten syövän haavoittamien perheiden tukemiseen

Vasta alkanut elämä ei saa päättyä

Aino Mäkinen ja Duarte Tammilehto elivät hetki sitten onnellista pikkulapsiarkea. Kun Elmalta löydettiin pahanlaatuinen aivokasvain, maailma muuttui lopullisesti.

Syöpää sairastavien taloudellinen ahdinko kasvanut viime vuosina

Syöpäjärjestöille tulleiden syöpää sairastavien ihmisten taloudellisen tuen hakemusten määrä on lähes kymmenkertaistunut kymmenen viime vuoden aikana, kertoo valtakunnallisen neuvontapalvelun päällikkö Taina Häkkinen

Vähävaraisuus lukuina

Syöpää sairastavien taloudellinen ahdinko kasvanut viime vuosina.

Toimi syöpätutkimuksen hyväksi.

Tee lahjoitus syöpätutkimuksen hyväksi. Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Ajankohtaista

Hyvä päivä -toiminta tukee korona-aikana nuoria

Syöpäjärjestöt tukee Hyvä päivä -toiminnalla nuoria, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa. Toiminta käynnistyi aikoinaan Syöpäsäätiön saaman testamenttilahjoituksen avulla. Syöpäsäätiön pääyhteistyökumppani LähiTapiola on myös mukana tukemassa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Lue lisää

Minä puolustan suomalaista syöpätutkimusta

  Isänsä syöpädiagnoosin nähtyään Jarmo tiesi, että tästä ei ole paluuta. Kysymys oli enää siitä, millaista loppuaika olisi, kuinka kivun voisi pitää loitolla ja olisiko vuosia jäljellä enemmän kuin yksi. Loppumetreillä Jarmo varmisti pienin elein, että isä tuntisi olonsa turvalliseksi. Sitten isä lähti ja pojalle jäi tehtävä. Lue lisää

Tutkijaprofessori Juha Klefström: Mullistavia tuloksia syövän hoidossa

Levinneen syövän hoitotavoitteena on aiemmin ollut saada potilaalle jonkin verran lisää elinaikaa. Nyt uusien immuunihoitojen avulla voidaan parhaassa tapauksessa parantaa levinneitäkin syöpiä. Lue lisää