Varmistetaan yhdessä tutkimuksen jatkuminen

Jokainen lahjoitus vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Tekemällä lahjoituksen syöpätutkimukselle yrityksesi on mukana varmistamassa, että korkeatasoinen kotimainen syöpätutkimus voi jatkua. 850 – 50 000 euron lahjoitus on yhteisöille verovähennyskelpoinen.

Löydämme yrityksellesi toimivan kumppanuuden

Yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden olla konkreettisesti mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Olet myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin.

Yhteistyövaihtoehtoja yrityksille

Yrityksesi voi toimia Syöpäsäätiön yhteistyökumppanina, Munien puolesta -keräyksen yhteistyökumppanina, Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppanina, yrityslahjoittajana tai tempaisijana.

Yrityskumppanuus

Pitkäaikainen yritysyhteistyö on paras tapa tukea syövän vastaista työtä. Räätälöimme kumppanuuden sopimaan aina yrityksesi tarpeisiin. Tutustu tarkemmin kumppanuuden eri vaihtoehtoihin.

Lahjoita yrityksenä

Helpoin ja nopein tapa tukea suomalaista syöpätutkimusta on yrityslahjoitus. Kiitoksena lahjoituksesta yritys saa käyttöönsä Syöpäsäätiön sähköiset tukijamerkit. Yhteisöille 850 – 50 000 euron lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

Järjestä tempaus

Yritys voi toimia tukijana järjestämällä tapahtuma- tai myyntitempauksen ja ohjata sen tuotot Syöpäsäätiölle syöpätutkimuksen hyväksi. Tapahtuma voi olla vaikkapa konsertti, kahvihetki työpaikalla tai kilometrikisa yhteisen lahjoituspotin kerryttämiseen.

Syöpäsäätiön kumppanit


Yritystuen voitte ohjata:
  • Syöpätutkimukseen sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten auttamiseen
  • Naisten syöpien tutkimukseen
  • Lasten syöpien tutkimukseen
  • Miesten syöpien tutkimukseen
  • Huonoennusteisten syöpien tutkimukseen

Tukijamerkit lahjoittaneille

Vähintään 200 euron lahjoituksen tehnyt yritys saa kiitokseksi käyttöönsä Syöpäsäätiön sähköiset tukijamerkit, joiden avulla yritys voi kertoa tuestaan omissa kanavissaan.

Wibaxin henkilöstö tempaisi urheilemalla syöpätutkimuksen hyväksi

Wibax järjesti henkilöstölleen kolmen viikon mittaisen hyväntekeväisyystempauksen, jonka tavoitteena oli lahjoittaa työntekijöiden keräämiä urheilusuorituksia vastaava summa yhdessä valittuun kohteeseen.

Näin lahjoituksesi auttaa

Syöpäsäätiö tukee lahjoitusvaroilla syöpätutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä turvaa sairastuneille tukipalveluita. Lahjoitusvarat mahdollistavat näiden tehtävien toteutumisen.

Syöpäsäätiön vastuullisuus

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Teemme vastuullista työtä, joka koskettaa jokaista suomalaista. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa kenenkään ei tarvitsisi menehtyä syöpään.

Anu Järvinen: ”Tämä on ollut elämäni paras työyhteisö”

Jokainen yhteisö reagoi eri tavalla, kun yksi sen jäsenistä sairastuu vakavasti. K-Supermarket Akaan kollegat saavat Anu Järviseltä pelkkää kiitosta. Parantumatonta syöpää sairastava Anu kokee, että hänestä on välitetty.

Koskettaako syöpä työyhteisöäsi?

Tilaa yrityksille suunnattu uutiskirjeemme. Pääset lukemaan koskettavia tarinoita elämästä syövän kanssa ja saat ajankohtaista tietoa syöpätutkimuksesta, kampanjoistamme sekä yritysten osallistumismahdollisuuksista.

Ryhdy Roosa nauhan kumppaniksi

Roosa nauha -keräys on tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehdä hyvää ja samalla kasvattaa tulosta sekä sitouttaa asiakkaita ja työyhteisöä tärkeän tavoitteen puolesta. Onko yrityksesi uusi kumppanimme? Tule mukaan!

Kiinnostaako yritystäsi Munien puolesta -kumppanuus?

Yhteistyökumppanina olet mukana tukemassa miesten syöpien tutkimusta. Ensi vuoden Munien puolesta -kumppanuuksia solmitaan jo nyt. Taklataan syöpä yhdessä!

Lasten syöpien tutkimus

Naisten syöpien tutkimus

Miesten syöpien tutkimus

Huonoennusteisten syöpien tutkimus

Yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa

Syöpäsäätiön tukija Forza Helsinki: ”Kannustamme muitakin yrittäjiä tekemään hyväntekeväisyyttä”

Helsingissä sijaitseva Forza on yksi tämän hetken kehutuimpia pizzerioita. Sen perustajia ovat pariskunta Luca Platania ja Salla-Maria Platania. Hurmaavan ravintolan synnyn taustalla on kuitenkin vakava tarina ja halu tehdä hyvää.

Munien puolesta -kumppani Black Horse tukee miesten syöpien tutkimusta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä ja eturauhassyöpä on kiilannut Suomen yleisimmäksi syöväksi? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa tietoisuuden lisäämiseksi.

Roosa nauha -kumppani Sinituote: Mitkä ovat yhteistyön menestystekijät?

Rakastettu Sinituote on Roosa nauhan pitkäaikainen kumppani, jonka keräystuotteita odotetaan malttamattomana jo etukäteen. Sinituotteen henkilöstö ja asiakkaat pitävät Roosa nauhan yhteistyötä merkityksellisenä. Lue mitkä ovat pitkäaikaisen yhteistyön menestystekijät.

Syöpäsäätiön kumppani Gillette Venus kampanjoi ihon terveyden puolesta

Kehotamme keväällä yhdessä Gillette Venuksen kanssa pitämään huolta ihon terveydestä. Yhteistyön tavoitteena on lisätä tietoisuutta ihosyövästä sekä kerätä varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Kiinnostaako yritysyhteistyö Syöpäsäätiön kanssa? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopivin tapa tulla mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta.

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
050 4488324
[email protected]

Milena Zaremba
Asiakkuusvastaava
050 5716440
[email protected]

Tilaa uutiskirje

Koskettaako syöpä työyhteisöäsi? Yrityksille suunnatussa uutiskirjeessämme pääset lukemaan koskettavia tarinoita elämästä syövän kanssa ja saat ajankohtaista tietoa syöpätutkimuksesta, kampanjoistamme sekä yritysten osallistumismahdollisuuksista. Uutiskirje odottaa sinua sähköpostissasi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Toimi syöpätutkimuksen hyväksi.

Tee lahjoitus syöpätutkimuksen hyväksi. Jokainen lahjoitettu euro vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.