Tervetuloa mukaan Roosa nauha -kumppaniksi 2023!

Vuoden 2023 Roosa nauha -kampanjan suunnittelu on hyvässä vauhdissa ja tulossa on jälleen upea syksy. Roosa nauha -keräys on tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Onko yrityksesi vuoden 2023 uusi kumppanimme? Tule mukaan!

 

Tutustu Roosa nauhan eri kumppanuusvaihtoehtoihin:

Pääkumppanuus 100 000 €

Räätälöimme pääkumppanuuden sopimaan yrityksesi tarpeisiin. Pääkumppanuus mahdollistaa muun muassa nauhojen myynnin, näkyvyyden kampanjamainonnassa sekä markkinointiyhteistyön tuotteisiin ja palveluihin liittyen.

Kumppanuus 50 000 €

Kumppanuuteen voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Yhteistyöstä tehdään aina sopimus, joka kattaa vähintään yhden kampanjatuotteen tai -tuoteryhmän. Roosa nauha -keräykselle tuloutuvan osuuden tulee olla vähintään 10 % tuotteen hinnasta. Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Roosa nauha -logoa kampanjatuotteen myynnissä ja markkinoinnissa.

Kumppanuus 15 000 €

Kumppanuustaso mahdollistaa virallisen Roosa nauha -logon käyttöoikeuden viestinnässä ja tapahtumissa, sekä nauhojen ennakko-ostamisen henkilökunnalle. Lisäksi taso oikeuttaa pienyrityksille (liikevaihto enintään 10 milj.  €) tuotteisiin liittyvän markkinointiyhteistyön. Tästä kumppanuustasosta solmitaan sopimus, jossa määritellään myytävät tuotteet ja Roosa nauha keräykselle teloutuva osuus, jonka tulee olla vähintään 10 % tuotteen hinnasta.

Ota yhteyttä: Yritysyhteistyön päällikkö Marika Salonen, puh. 050 448 8324, [email protected]

Tukija 200-14 999 €

Tukijaksi voi liittyä tekemällä kertalahjoituksen. Kiitoksena lahjoituksesta saatte yrityksenne käyttöön sähköisen viestintäpaketin. Voitte myös osallistua keräykseen 23.9.-31.10. välisenä aikana järjestämällä tapahtuman tai tempauksen. Lisää yritystukijuudesta voi lukea täältä.

Lisätietoja: Yritysyhteistyön koordinaattori Elli Vanhanen, [email protected]

Syöpäjärjestöjen tavoitteena on turvata kaikille hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Järjestö tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa. Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen, Suomen Syöpärekisterin ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 35 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

Vaaleanpunaisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että meistä jokainen voi saada parasta mahdollista syöpähoitoa Suomessa.

*Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2020 -tutkimus.

Tutkitusti merkittävää yhteistyötä ja kilpailuetua

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 39 tunnetuimman järjestön ja keräyksen joukossa. Roosa nauha -kumppanin kampanjatuotteen ostaminen on suomalaisille mieluisin tapa osallistua keräykseen. Keräykseen osallistuminen tarjoaakin yrityksille tutkitusti merkittävää kilpailuetua.

Vaaleanpunaisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että jokainen meistä voi saada parasta mahdollista hoitoa suomessa.

”Meille on tärkeää tehdä pitkäjänteistä ja merkityksellistä avustustyötä. Asiakkaamme osaavat jo odottaa vaaleanpunaisia SINI-siivousvälineitä ja -kuivaustelineitä. Kuluttaja voi osallistua kampanjaan ostamalla tuotteita, joita arjessa joutuu muutenkin uusimaan ja ostamaan kuten tiskiharjat tai keittiöliinat. Roosa nauha -kampanja on Sinituotteella koko henkilökunnan yhteinen juttu tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta aina myyntiin ja markkinointiin saakka. Tämän vuoksi olemme myös joka vuosi hankkineet koko henkilökunnalle Roosa nauha -rusetit.” Toimitusjohtaja Johanna Hamro-Drotz, Sinituote

”Haluamme olla brändi, josta asiakkaat voivat olla ylpeitä ja tämä yhteistyö onkin vahvistanut meidän sidettä niin kuluttajiin kuin yhteistyökumppaneihin. Roosa nauha -keräyksellä on pitkät perinteet ja kampanjaa tehdään rautaisella ammattitaidolla. Tämä antaa myös yritykselle vapauden suunnitella yhteistyön ja toteutukset juuri omista lähtökohdista.” Myyntijohtaja Teemu Jutila, SodaStream Suomi

”Yrityksille voin lämpimästi suositella Roosa nauha -kumppanuutta. Syöpä koskettaa niin monia, lähes jokaista suomalaista. Ihmiset haluavat olla tässä mukana.” Liisa Myllylä, Kesko

Yhteistyön periaatteet

Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista.  Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

  1. Meille on tärkeää, että voimme jakaa yrityskumppaniemme kanssa yhteisen näkemyksen suomalaisten terveyden edistämisen ja syöpätutkimuksen tukemisen tärkeydestä.
  2. Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista kirjalliset sopimukset.
  3. Syöpäsäätiö ei solmi yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voisi julkistaa.
  4. Yritystuen voi ohjata valitsemalleen syöpätutkimuksen kohteelle sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten auttamiseen.
  5. Syöpäsäätiö on täysin riippumaton toimija ja korostamme, että yhteistyökumppanimme eivät vaikuta Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään.
  6. Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.
  7. Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti pitkään toimineiden, vakiintuneiden yritysten kanssa.
  8. Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi-, tupakka- ja aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.

Lue lisää Syöpäsäätiön vastuullisuudesta.

Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
puh. 050 4488324
[email protected]

Elli Vanhanen
Yritysyhteistyön koordinaattori
Puh. 050 4708 543
[email protected]

Syöpäjärjestöjen tavoitteena on turvata kaikille hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Järjestö tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa. Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen, Suomen Syöpärekisterin ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.