Muistolahja on adressia vastaava tulostettava tervehdys.

Kunnioita edesmenneen muistoa tekemällä lahjoitus syöpätutkimukselle ja lähetä samalla kaunis osanottoviesti omaisille.

Muistolahja

Anna muistolahja ja lähetä osanottoviestinä adressi omaisille. Voit valita adressin toimituksen omaan sähköpostiisi, josta voit sitten lähettää sen omaisille tai sitten Syöpäsäätiö lähettää adressin puolestasi.

Näin teet muistolahjoituksen

  1. Täytä edesmenneen nimi sille varattuun kenttään oikeassa taivutuksessa. Esimerkiksi Maija Meikäläisen. Voit jatkuvasti tarkistaa lopullisen adressin esikatselusta oikealta. Lopullinen adressi tulee olemaan täsmälleen samanlainen kuin näkymä esikatselussa.
  2. Valitse, haluatko lähettää osanottotervehdyksen itse omaisille vai toivotko, että Syöpäsäätiö toimittaa sen perille. Jos haluat, että Syöpäsäätiö toimittaa osanottotervehdyksesi omaisille, varaa valmiiksi vastaanottajan nimi- ja osoitetiedot.
  3. Muokkaa osanottotervehdys haluamaasi muotoon. Voit valita valokuvan ja värssyn tai kirjoittaa itse haluamasi tekstit tervehdykseen. Parhaiten adressissa toimii vaakasuuntainen kuva. Erikoismerkkejä ei voi käyttää tekstissä.
  4. ! Tarkista huolella, että osanottoviesti on esikatselunäkymässä juuri sellainen kuin haluat.
  5. Lopuksi etene lahjoittamaan hyväksymällä ensin henkilötietosi käsittelyn. Huomioithan, että lahjoituksen minimisumma on 15 euroa.
  6. Lahjoituksen tehtyäsi Syöpäsäätiö postittaa osanottotervehdyksesi ja se on perillä n. 4-6 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Ulkomaille postitettaessa toimitusaika ja postitusmaksu vaihtelee maakohtaisesti. Otathan tämän huomioon tilatessasi muistolahjan. Jos valitsit lähettäväsi tervehdyksen itse, saat linkin siihen sähköpostiisi.

1. Kenen muistoksi haluat tehdä lahjoituksen?

2. Osanottotervehdys

2.1 Valitse kuva

Huomaathan, että käyttäjänä olet vastuussa lataamiesi kuvien tekijäoikeuksien täyttymisestä.

2.2 Valitse teksti

2.3 Allekirjoitus

3. Lahjoita

Valitse lahjoitussumma

Lahjoittaja

Lahjoittajan tiedot

Yrityksen tiedot

Yrityksen yhteyshenkilöEsikatselu

Siirrytään maksamaan…

Huom! Jotta ylläpitomme pystyy reagoimaan mahdollisiin virhetilanteisiin lahjoituksen läpimenon kanssa, tallennamme lomakkeeseen lisäämäsi tiedot järjestelmäämme maksupalveluun siirryttäessä.

Luonnosvaiheessa tallennettu muistolahja poistuu järjestelmästä neljän päivän kuluttua, mikäli sitä ei tehdä loppuun. Valmiit muistolahjat poistuvat järjestelmästämme viikon kuluessa. Mikäli haluatte, että tiedot poistuvat jo aiemmin, olkaa yhteydessä sähköpostilla [email protected]. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin lahjoitukset käytetään? Haluatko tietää enemmän lahjoittamisesta?

Ota yhteyttä

Kysy lahjoittamisesta lomakkeella tai lahjoittajapalvelustamme:
[email protected] tai soita 09 1353 3286 ark 9-15. Autamme mielellämme!

Tuellasi on merkitystä

Tutustu lahjoitusvarojen käyttöön tarkemmin ja lue, miten lahjoitukset kohdistuvat.