Taklataan miesten syövät yhdessä

Ilmoita yrityksesi mukaan ykkösketjuun Munien puolesta -keräykseen ja osta upea tukipaketti, jolla saat huippunäkyvyyttä voimansa yhdistäneiden Liigan, MTV:n ja Syöpäsäätön kanavissa.

Munien puolesta -keräys yrityksille

Tiesitkö, että eturauhassyöpä on kiilannut kaikkein yleisimmäksi syöväksi Suomessa? Kivessyöpä on taas nuorten miesten yleisin syöpä. Onneksi tässä maassa työskentelee syöpätutkijoiden ykkösketju. Munien puolesta -kampanjan tavoitteena on kerätä varoja miesten syöpien tutkimuksen hyväksi.

Voittaaksemme syövän tarvitsemme yrityksesi tukea.

Munien puolesta -tukipaketti yrityksille

Ainutlaatuinen Munien puolesta -tukipaketti on koottu yrityksille yhteistyössä Syöpäsäätiön, Liigan ja MTV:n kanssa. Tukipaketti sisältää:

  • Liigan tuomareiden erikoispaita (game-worn paitoja vain rajoitettu määrä)*
  • 5 pääsylippua Liigan runkosarjan otteluun kaudella 2024/2025*
  • Kiitosnosto Liigan ja Syöpäsäätiön sosiaalisen median kanavissa
  • Maininta yrityslahjoittajista Liigan verkkosivujen uutisessa
  • Yrityksen nimi MTV:n Hockey Night -lähetyksessä 1.3.2024*
  • Näkyvyys maaliskuun otteluissa yhden viikon ajan Liigaotteluiden mainoskatkolla MTV Katsomon otteluissa
  • Yrityksen nimi Syöpäsäätiön verkkosivuille
  • Kampanjan tukijamerkki yrityksen verkkosivuille, sähköpostin allekirjoituksiin ja sosiaaliseen mediaan*

HINTA: 1500 € (ALV 0 %, 1860 sis. ALV)

*Sähköiset tukijamerkit ovat käytettävissä heti tukipaketin ostamisen jälkeen. Yrityksen nimi ehtii mukaan lähetykseen, kun ostat tukipaketin 28.2. klo 16 mennessä. Yrityksen yhteystiedot luovutetaan Liigalle postituksen ja lippujärjestelyjen sopimiseksi. Liiga postittaa tuomaripaidat viimeistään huhtikuussa ja on yhteydessä lippujärjestelyistä Liiga-kauden päättymisen jälkeen toukokuun aikana.

Syöpä voi iskeä kuolleesta kulmasta

Suomen kaikkien aikojen menestynein jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen menetti oman isänsä haimasyöpään. Nyt hän on itse keulakuvana Syöpäsäätiön uudessa keräyksessä. Jalonen haluaa olla mukana taklaamassa kavalaa sairautta.

Jimi Suomi: ”Sydän vähän pysähtyi, kun kuulin syövästä”

Vaikka kivessyöpä pysäytti hetkeksi TPS:n pelaajan Jimi Suomen elämän, se näytti myös kiekkoyhteisön voiman.

Huippututkija Antti Rannikko on katsonut huonoennusteisia syöpiä läheltä

Antti Rannikko on innolla mukana Syöpäsäätiön uudessa Munien puolesta -keräyksessä miesten yleisimpien syöpien taklaamiseksi.

Black Horse ja Syöpäsäätiö yhdessä Munien puolesta

Black Horse on mukana tukemassa miesten syöpien tutkimusta jo kolmatta vuotta. Munien puolesta -kampanjatuotteet ovat myynnissä 1.3.2024 lähtien.

Onko yrityksesi vuoden 2025 Munien puolesta -kumppani?

Ensi vuoden Munien puolesta -kumppanuuksia solmitaan jo nyt. Yhteistyökumppanina olet mukana tukemassa miesten syöpien tutkimusta. Taklataan syöpä yhdessä!

Eturauhassyövän sairastanut Marko Yrttimaa: ”Kovia juttuja, joista selvitään”

Sanotaan, että elämä menee seitsemän vuoden sykleissä, ja minun kohdallani tämä pitää päivälleen paikkansa.

Miesten syöpien tutkimusta on rahoitettu Suomessa jo vuosikymmeniä

Tutkimuksen ansiosta yhä useampi mies paranee syövästä. Kiitos kuuluu jokaiselle tutkimuksen tukijalle. Syöpäsäätiön tutkimusjohtaja Jarmo Wahlfors kertoo miesten syöpien tutkimuksen rahoituksesta Suomessa.

Tiesitkö tämän miesten syövistä?

Eturauhassyöpä on Suomessa yleisin miehillä todettu syöpä ja se on nykyään yleisempi kuin rintasyöpä. Kivessyöpä taas on nuorten miesten yleisin syöpä. Urologian ylilääkärinä ja urologian professorina toimiva Peter Boström kertoo miesten syöpien tilanteesta Suomessa.

Vielä ei ole pudotuspelien aika

Lahjoita Munien puolesta -keräykseen ja taklataan miesten syövät yhdessä.

Munien puolesta -kampanja on Syöpäsäätiön uusi keräys eturauhassyövän ja kivessyövän tutkimuksen tukemiseksi. Yhteistyökumppaneina kampanjassa ovat mukana Liiga ja MTV. Yrityskumppanina keräyksessä on myös Black Horse.

Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksittäinen syöpätutkimuksen tukija. Lahjoituksilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.

Cancerstiftelsen är den största privata finansiären av cancerforskning i Finland. Donationerna stöder också cancerpatienter och deras anhöriga, så att ingen i Finland längre ska behöva dö i cancer. Tillsammans med Finlands Cancerföreningar och Finlands Cancerregister bildar Cancerstiftelsen Cancerorganisationerna.