Taklataan miesten syövät yhdessä

Ensi vuoden Munien puolesta -kumppanuuksia solmitaan nyt. Ilmoita yrityksesi mukaan puolustamaan miesten syöpien tutkimusta.

Munien puolesta -keräys yrityksille

Eturauhassyöpä on kiilannut Suomen yleisimmäksi syöväksi. Kivessyöpä on taas nuorten miesten yleisin syöpä. Syöpäsäätiö, Liiga ja MTV yhdistivät voimansa uudessa Munien puolesta -keräyksessä, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta miesten syövistä sekä kerätä varoja miesten syöpien tutkimuksen hyväksi. Keräyksen kampanja-aika on 13.2. – 31.3.2025

Kutsumme nyt yrityksesi mukaan ykkösjengiin taklaamaan miesten syöpiä. Yrityksesi voi ryhtyä Syöpäsäätiön Munien puolesta -keräyksen kumppaniksi tai tehdä kertalahjoituksen miesten syöpien tutkimukselle. Tutustu eri kumppanuustasoihin tarkemmin alla ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi paras tapa tulla mukaan tukemaan miesten syöpien tutkimusta.

Munien puolesta -sopimuskumppanuus: minimilahjoitus 30000 €

 • Kumppanuustaso on yrityksille, joiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa.
 • Kumppanuustason vähimmäislahjoitus on 30 000 € ja sitä voi kerryttää tuote- tai palvelumyynnillä.
 • Kumppanuuteen sisältyy logonäkyvyys kampanjan printti- ja ulkomainonnassa.
 • Kumppanuustasoon voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle.
 • Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Syöpäsäätiön Munien puolesta -logoa ja graafisia materiaaleja.

Munien puolesta -sopimuskumppanuus: minimilahjoitus 10000 €

 • Kumppanuustaso on yrityksille, joiden liikevaihto on korkeintaan 10 miljoonaa euroa.
 • Kumppanuustason vähimmäislahjoitus on 10 000 € ja sitä voi kerryttää tuote- tai palvelumyynnillä.
 • Kumppanuuteen sisältyy logonäkyvyys kampanjan printti- ja ulkomainonnassa.
 • Kumppanuustasoon voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle.
 • Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Syöpäsäätiön Munien puolesta -logoa ja graafisia materiaaleja.

Munien puolesta kertalahjoittajat ja tempaisijat: lahjoitussumma 200 € – 9999 €

 • Yritys voi ryhtyä Munien puolesta -keräyksen tukijaksi tekemällä kertalahjoituksen miesten syöpien tutkimukselle.
 • Keräykseen otetaan lahjoituksia vastaan ympäri vuoden
 • Yritys voi myös järjestää esim. tapahtuman tai ideoimansa tempauksen, jossa kerätyt varat lahjoitetaan Syöpäsäätiölle.
 • Tukijana yritys saa käyttöönsä Munien Puolesta -keräyksen digitaaliset tukijamerkit tempauksen markkinointiin ja viestintään.

Kiitos tukijoille

Black Horse ja Syöpäsäätiö yhdessä Munien puolesta

Black Horse on ollut mukana tukemassa miesten syöpien tutkimusta jo kolme vuotta. Munien puolesta -kampanjatuotteet olivat myynnissä kampanja-ajan.

Onko yrityksesi vuoden 2025 Munien puolesta -kumppani?

Ensi vuoden Munien puolesta -kumppanuuksia solmitaan jo nyt. Yhteistyökumppanina olet mukana tukemassa miesten syöpien tutkimusta. Taklataan syöpä yhdessä!

Syöpä voi iskeä kuolleesta kulmasta

Suomen kaikkien aikojen menestynein jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen menetti oman isänsä haimasyöpään. Nyt hän on itse keulakuvana Syöpäsäätiön uudessa keräyksessä. Jalonen haluaa olla mukana taklaamassa kavalaa sairautta.

Jimi Suomi: ”Sydän vähän pysähtyi, kun kuulin syövästä”

Vaikka kivessyöpä pysäytti hetkeksi TPS:n pelaajan Jimi Suomen elämän, se näytti myös kiekkoyhteisön voiman.

Huippututkija Antti Rannikko on katsonut huonoennusteisia syöpiä läheltä

Antti Rannikko on innolla mukana Syöpäsäätiön uudessa Munien puolesta -keräyksessä miesten yleisimpien syöpien taklaamiseksi.

Näin lahjoituksesi auttaa

Syöpäsäätiö tukee lahjoitusvaroilla syöpätutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä turvaa sairastuneille tukipalveluita. Lahjoitusvarat mahdollistavat näiden tehtävien toteutumisen.

Syöpäsäätiön vastuullisuus

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Teemme vastuullista työtä, joka koskettaa jokaista suomalaista. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa kenenkään ei tarvitsisi menehtyä syöpään.

Uusi seulontatapa löytää entistä tarkemmin hoitoa vaativat eturauhassyövät

Uudella kolmiportaisella eturauhassyövän seulontamenetelmällä voidaan löytää huomattava määrä hoitoa vaativia syöpiä. ”Ilman Syöpäsäätiön tukea tutkimus ei olisi ollut mahdollinen”, sanovat tutkimusta vetäneet Anssi Auvinen ja Antti Rannikko.

Lahjoittajien ansiosta tutkimus eturauhassyövän terveyden edistämiseksi jatkuu

Vuoden 2023 syöpälääkäriksi valittu LT Peter Boström nimeää lukuisista käynnissä olevista tutkimuksista merkittävimmäksi Syöpäsäätiön rahoittaman Promic-tutkimuksen. Tutkimuksessa selvitetään suoliston mikrobien vaikutusta eturauhasen terveyteen.

Koskettaako syöpä työyhteisöäsi? Tilaa uutiskirjeemme.

Syöpäsäätiön yritysuutiskirjeessä pääset lukemaan koskettavia tarinoita elämästä syövän kanssa ja saat ajankohtaista tietoa syöpätutkimuksesta, kampanjoistamme sekä yritysten osallistumismahdollisuuksista. Uutiskirje odottaa sinua sähköpostissasi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija. Lahjoituksilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.