Voitetaan syöpä yhdessä

Syöpätutkimushankkeet kestävät usein jopa vuosikymmeniä. Pitkäaikainen yritysyhteistyö on paras tapa tukea syövän vastaista työtä.

Tule mukaan yrityskumppaniksi!

Yrityksesi voi ryhtyä Syöpäsäätiön kumppaniksi ja tukea suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita tai tulla Munien puolesta -keräyksen kumppaniksi ja tukea miesten syöpien tutkimusta. Tutustu Syöpäsäätiön kumppanuuksiin tarkemmin alla.

Kumppanuustasot:

Kumppanuus: 30 000 €

Kumppanuustaso sopii yrityksille, joiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Kumppanuustason vähimmäislahjoitus on 30 000 € ja sitä voi kerryttää tuote- tai palvelumyynnillä.

Kumppanuus: 10 000 €

Kumppanuustaso sopii yrityksille, joiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Kumppanuustason vähimmäislahjoitus on 10 000 € ja sitä voi kerryttää tuote- tai palvelumyynnillä.

Voit myös ryhtyä Syöpäsäätiön Roosa nauha -kumppaniksi. Lue lisää Roosan kumppanuudesta täältä.

Yleistä kumppanuudesta:

Yhteistyöstä solmitaan aina sopimus, jossa sovitaan kumppanuudesta joko yleisesti Syöpäsäätiön tai Syöpäsäätiön Munien puolesta -keräyksen kanssa.

Kumppanuustasoon voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Sopimuksessa määritellään myytävät tuotteet tai palvelut, Syöpäsäätiölle tuloutuva osuus (vähintään 10 % tuotteen hinnasta) sekä tilityspäivämäärät.

Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Syöpäsäätiön logoa ja graafisia materiaaleja yrityksen viestinnässä ja tapahtumissa sekä kampanjatuotteiden ja -palveluiden myynnissä ja markkinoinnissa.

Voit myös ryhtyä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen kumppaniksi. Lue lisää Roosa nauha -kumppanuudesta.

Ota yhteyttä:
Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
p. 050 448 8324
[email protected]

Tukijuus: 200 – 9 999 €

Yritys voi ryhtyä Syöpäsäätiön tukijaksi tekemällä kertalahjoituksen tai järjestämällä esim. tapahtuma- tai myyntitempauksen. Tukijana yritys saa käyttöönsä Syöpäsäätiön tai Munien Puolesta -keräyksen digitaaliset tukijamerkit tempauksen markkinointiin ja viestintään.

Voit ryhtyä myös Roosa nauha -keräyksen tukijaksi. Lue lisää tempauksista Roosa nauhan yritystukijasivulta.

Lisätietoja:
Milena Zaremba
Yritysvarainhankinnan asiakkuusvastaava
p. 050 571 6440
[email protected]

 

Onko yrityksesi kiinnostunut Roosa nauha -kumppanuudesta?

Roosa nauha on tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde. Roosa nauha -kumppanuus tarjoaa useita eri mahdollisuuksia yrityksille olla mukana tekemässä hyvää ja vahvistamassa omaa yritysvastuullisuuttaan.

Syöpäsäätiön kumppanit

Yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa

Syöpäsäätiön tukija Forza Helsinki: ”Kannustamme muitakin yrittäjiä tekemään hyväntekeväisyyttä”

Helsingissä sijaitseva Forza on yksi tämän hetken kehutuimpia pizzerioita. Sen perustajia ovat pariskunta Luca Platania ja Salla-Maria Platania. Hurmaavan ravintolan synnyn taustalla on kuitenkin vakava tarina ja halu tehdä hyvää.

Munien puolesta -kumppani Black Horse tukee miesten syöpien tutkimusta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä ja eturauhassyöpä on kiilannut Suomen yleisimmäksi syöväksi? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa tietoisuuden lisäämiseksi.

Roosa nauha -kumppani Sinituote: Mitkä ovat yhteistyön menestystekijät?

Rakastettu Sinituote on Roosa nauhan pitkäaikainen kumppani, jonka keräystuotteita odotetaan malttamattomana jo etukäteen. Sinituotteen henkilöstö ja asiakkaat pitävät Roosa nauhan yhteistyötä merkityksellisenä. Lue mitkä ovat pitkäaikaisen yhteistyön menestystekijät.

Lahjoitusvarojen käyttö

Kumppanina yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Voit olla myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin. Lue lisää lahjoitusvarojen käytöstä.

Syöpäsäätiön vastuullisuus

Vastuullisuus merkitsee meille terveyden edistämistä kestävällä tavalla sekä varainhankinnan läpinäkyvyyttä. Olemme aina tutkitun tiedon puolella. Syöpäsäätiön rahoitus kohdistuu Suomen parhaiden syöpätutkijoiden tutkimustyöhön, joka on perusta kaikille merkittäville syövän hoidon edistysaskelille.

Yritysyhteistyön periaatteet

Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

  • Meille on tärkeää, että voimme jakaa yrityskumppaniemme kanssa yhteisen näkemyksen suomalaisten terveyden edistämisen ja syöpätutkimuksen tukemisen tärkeydestä.
  • Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista aina kirjalliset sopimukset.
  • Syöpäsäätiö ei solmi yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voisi julkistaa.
  • Kumppanimme voivat ohjata tukensa syöpätutkimukseen sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten auttamiseen, tai valitsemalleen syöpätutkimuksen kohteelle.
  • Syöpäsäätiö on riippumaton toimija ja haluamme korostaa, että yhteistyökumppanimme eivät vaikuta Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään.
  • Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.
  • Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti pitkään toimineiden, vakiintuneiden yritysten kanssa.
  • Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi- , tupakka- ja aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.

Forza Helsinki: ”Kannustamme muitakin yrittäjiä tekemään hyväntekeväisyyttä”

Helsingissä sijaitseva Forza on yksi tämän hetken kehutuimpia pizzerioita. Sen perustajia ovat pariskunta Luca Platania ja Salla-Maria Platania. Hurmaavan ravintolan synnyn taustalla on kuitenkin vakava tarina ja halu tehdä hyvää.

Black Horse tukee miesten syöpien tutkimusta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa kivessyövän tietoisuuden lisäämiseksi. Munien puolesta -kampanjalla kehoitamme miehiä kivessyövän omatarkkailuun, jotta yhä useampi huomaisi syövän oireet hyvissä ajoin.

Roosa nauhasta kasvoi Sinituotteen onnistunein hyväntekeväisyysyhteistyö

Rakastettu Sinituote on Roosa nauhan pitkäaikainen kumppani, jonka keräystuotteita odotetaan malttamattomana jo etukäteen. Sinituotteen henkilöstö ja asiakkaat pitävät Roosa nauhan yhteistyötä merkityksellisenä.

Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Kiinnostaako yritysyhteistyö Syöpäsäätiön kanssa? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopivin tapa tulla mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta.

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
p. 050 4488324
[email protected]

Kiinnostuitko tukijuudesta?

Milena Zaremba
Yritysvarainhankinnan asiakkuusvastaava
p. 050 5716440
[email protected]

Marika Salonen

Yritysyhteistyön päällikkö
puh. 050 4488324
[email protected]

Milena Zaremba

Asiakkuusvastaava
puh. +358 505716440
[email protected]

Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksittäinen syöpätutkimuksen tukija. Lahjoituksilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.

Cancerstiftelsen är den största privata finansiären av cancerforskning i Finland. Donationerna stöder också cancerpatienter och deras anhöriga, så att ingen i Finland längre ska behöva dö i cancer. Tillsammans med Finlands Cancerföreningar och Finlands Cancerregister bildar Cancerstiftelsen Cancerorganisationerna.