Voitetaan syöpä yhdessä

Syöpätutkimushankkeet kestävät usein jopa vuosikymmeniä. Pitkäaikainen yritysyhteistyö on paras tapa tukea syövän vastaista työtä.

Tule mukaan yrityskumppaniksi!

Yrityksesi voi ryhtyä Syöpäsäätiön kumppaniksi ja tukea suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita tai tulla Munien puolesta -keräyksen kumppaniksi ja tukea miesten syöpien tutkimusta. Voit myös ryhtyä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen kumppaniksi. Tutustu  kumppanuuksiin tarkemmin alla. Lue lisätietoa myös mahdollisuudesta kertalahjoitukseen tai tempaisuun.

Kumppanuustasot:

Sopimuskumppanuus: minimilahjoitus 30 000 €

Kumppanuustaso sopii yrityksille, joiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Kumppanuustason vähimmäislahjoitus on 30 000 € ja sitä voi kerryttää tuote- tai palvelumyynnillä.

Sopimuskumppanuus: minimilahjoitus 10 000 €

Kumppanuustaso sopii yrityksille, joiden liikevaihto on korkeintaan 10 miljoonaa euroa. Kumppanuustason vähimmäislahjoitus on 10 000 € ja sitä voi kerryttää tuote- tai palvelumyynnillä.

Voit myös ryhtyä Syöpäsäätiön Roosa nauha -kumppaniksi. Lue lisää Roosan kumppanuudesta täältä.

Sopimuskumppanuus ilman kuluttajatuotetta: 10 000 €

Sopimuskumppaniksi voi ryhtyä myös ilman kumppanibrändättyä kuluttajatuotetta tai -palvelua. Tämä kumppanuusmalli sopii kaikille yrityksille yrityksen liikevaihdosta riippumatta. Yhteistyö räätälöidään aina erikseen tukemaan kumppanin vastuullisuusviestintää ja -tavoitteita. Kumppanuustason vähimmäislahjoitus on 10 000 euroa.

Yleistä kumppanuudesta:

Yhteistyöstä solmitaan aina sopimus, jossa sovitaan kumppanuudesta yleisesti joko Syöpäsäätiön tai Syöpäsäätiön Munien puolesta -keräyksen kanssa.

Kumppanuustasoon voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Sopimuksessa määritellään myytävät tuotteet tai palvelut, Syöpäsäätiölle tuloutuva osuus (vähintään 10 % tuotteen hinnasta) sekä tilityspäivämäärät.

Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Syöpäsäätiön logoa ja graafisia materiaaleja yrityksen viestinnässä ja tapahtumissa sekä kampanjatuotteiden ja -palveluiden myynnissä ja markkinoinnissa.

Voit myös ryhtyä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen kumppaniksi. Lue lisää Roosa nauha -kumppanuudesta.

Ota yhteyttä:
Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
p. 050 448 8324
[email protected]

Yritystukijuus: lahjoitussumma 200 € – 9 999 €

Yritys voi ryhtyä Syöpäsäätiön tai Munien puolesta -keräyksen tukijaksi tekemällä kertalahjoituksen. Yritys voi myös järjestää esim. tapahtuman tai ideoimansa tempauksen, jossa kerätyt varat lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Tukijana yritys saa käyttöönsä digitaaliset tukijamerkit tempauksen markkinointiin ja viestintään.

Voit ryhtyä myös Roosa nauha -keräyksen tukijaksi. Lue lisää tempauksista Roosa nauhan yritystukijasivulta.

Lisätietoja:
Milena Zaremba
Yritysvarainhankinnan asiakkuusvastaava
p. 050 571 6440
[email protected]

 

Onko yrityksesi uusi Munien puolesta -kumppanimme?

Ensi vuoden Munien puolesta -kumppanuuksia solmitaan jo nyt. Yhteistyökumppanina olet mukana tukemassa miesten syöpien tutkimusta. Taklataan syöpä yhdessä!

Kiinnostaako yritystäsi Roosa nauha -kumppanuus?

Roosa nauha on tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde. Roosa nauha -kumppanuus tarjoaa useita eri mahdollisuuksia yrityksille olla mukana tekemässä hyvää ja vahvistamassa omaa yritysvastuullisuuttaan.

Syöpäsäätiön kumppanit

Yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa

Syöpäsäätiön tukija Forza Helsinki: ”Kannustamme muitakin yrittäjiä tekemään hyväntekeväisyyttä”

Helsingissä sijaitseva Forza on yksi tämän hetken kehutuimpia pizzerioita. Sen perustajia ovat pariskunta Luca Platania ja Salla-Maria Platania. Hurmaavan ravintolan synnyn taustalla on kuitenkin vakava tarina ja halu tehdä hyvää.

Munien puolesta -kumppani Black Horse tukee miesten syöpien tutkimusta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä ja eturauhassyöpä on kiilannut Suomen yleisimmäksi syöväksi? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa tietoisuuden lisäämiseksi.

Roosa nauha -kumppani Sinituote: Mitkä ovat yhteistyön menestystekijät?

Rakastettu Sinituote on Roosa nauhan pitkäaikainen kumppani, jonka keräystuotteita odotetaan malttamattomana jo etukäteen. Sinituotteen henkilöstö ja asiakkaat pitävät Roosa nauhan yhteistyötä merkityksellisenä. Lue mitkä ovat pitkäaikaisen yhteistyön menestystekijät.

Syöpäsäätiön kumppani Gillette Venus kampanjoi ihon terveyden puolesta

Kehotamme keväällä yhdessä Gillette Venuksen kanssa pitämään huolta ihon terveydestä. Yhteistyön tavoitteena on lisätä tietoisuutta ihosyövästä sekä kerätä varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Yritysyhteistyön periaatteet

Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

  • Meille on tärkeää, että voimme jakaa yrityskumppaniemme kanssa yhteisen näkemyksen suomalaisten terveyden edistämisen ja syöpätutkimuksen tukemisen tärkeydestä.
  • Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista aina kirjalliset sopimukset.
  • Syöpäsäätiö ei solmi yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voisi julkistaa.
  • Kumppanimme voivat ohjata tukensa syöpätutkimukseen sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten auttamiseen, tai valitsemalleen syöpätutkimuksen kohteelle.
  • Syöpäsäätiö on riippumaton toimija ja haluamme korostaa, että yhteistyökumppanimme eivät vaikuta Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään.
  • Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.
  • Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti pitkään toimineiden, vakiintuneiden yritysten kanssa.
  • Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi- , tupakka- ja aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.

Lahjoitusvarojen käyttö

Kumppanina yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Olet myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin. Lue lisää lahjoitusvarojen käytöstä.

Syöpäsäätiön vastuullisuus

Vastuullisuus merkitsee meille terveyden edistämistä kestävällä tavalla sekä varainhankinnan läpinäkyvyyttä. Olemme aina tutkitun tiedon puolella. Syöpäsäätiön rahoitus kohdistuu Suomen parhaiden syöpätutkijoiden tutkimustyöhön, joka on perusta kaikille merkittäville syövän hoidon edistysaskelille.

Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Kiinnostaako yritysyhteistyö Syöpäsäätiön kanssa? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopivin tapa tulla mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta.

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
p. 050 4488324
[email protected]

Kiinnostuitko tukijuudesta?

Milena Zaremba
Yritysvarainhankinnan asiakkuusvastaava
p. 050 5716440
[email protected]

Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija. Lahjoituksilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.