Vaikutetaan yhdessä syövän nujertamiseen

Pitkäaikainen yritysyhteistyö on paras tapa tukea syövän vastaista työtä.

Tule mukaan kumppaniksi

Syöpätutkimushankkeet kestävät usein jopa vuosikymmeniä. Yrityksenne voi olla mukana Syöpäsäätiön yhteistyökumppanina, Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppanina tai yrityslahjoittajana.

Valitse kumppanuustaso:

Kumppanuus: 15 000 €

Tämä kumppanuus sopii yrityksille, joiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Kumppanuustasoon voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Tuotemyynnillä voi kerryttää kumppanuustason lahjoitusta (minimi 15 000 €). Yhteistyöstä tehdään aina sopimus, joka kattaa vähintään yhden kampanjatuotteen tai -tuoteryhmän. Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Syöpäsäätiön -logoa ja graafisia materiaaleja kampanjatuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa.

Kumppanuus: 10 000 €

Kumppanuustaso sopii yrityksille, joiden liikevaihto on alle 10 miljoonaa euroa. Kumppanuus mahdollistaa Syöpäsäätiön virallisen logon käyttöoikeuden yrityksen viestinnässä ja tapahtumissa. Lisäksi taso oikeuttaa tuotemyynnin. Kumppanuustasosta solmitaan aina sopimus, jossa määritellään myytävät tuotteet, Syöpäsäätiölle tuloutuva osuus (vähintään 10 % tuotteen hinnasta) sekä tilityspäivämäärät. Kumppanuustason lahjoitusta (minimi 10 000 €) voi kerryttää myös tuotemyynnillä.

Ota yhteyttä:
Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
p. 050 448 8324
[email protected]

Tukija 200-9 999 €

Yritys voi liittyä Syöpäsäätiön tukijaksi tekemällä kertalahjoituksen tai järjestämällä tempauksen tai myyntitapahtuman. Tukijana yrityksesi saa käyttöönsä Syöpäsäätiön digitaaliset tukijamerkit markkinointiin ja viestintään.

Lisätietoja:
Milena Zaremba
Asiakkuusvastaava
p. 050 5716440
[email protected]

Syöpäsäätiön kumppanit 2023

Lahjoitusvarojen käyttö

Kumppanina yrityksesi voi olla mukana tekemässä syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa. Voit olla myös turvaamassa, että neuvontahoitaja on valmiina auttamaan syöpään sairastunutta tai hänen läheisiään, kun avun tarve on suurin. Lue lisää lahjoitusvarojen käytöstä.

Syöpäsäätiön vastuullisuus

Vastuullisuus merkitsee meille terveyden edistämistä kestävällä tavalla sekä varainhankinnan läpinäkyvyyttä. Olemme aina tutkitun tiedon puolella. Syöpäsäätiön rahoitus kohdistuu Suomen parhaiden syöpätutkijoiden tutkimustyöhön, joka on perusta kaikille merkittäville syövän hoidon edistysaskelille.

Roosa nauha -kumppanuus

Roosa nauha on tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde. Roosa nauha -kumppanuus tarjoaa useita eri mahdollisuuksia yrityksille olla mukana tekemässä hyvää ja vahvistamassa omaa yritysvastuullisuuttaan.

Yritysyhteistyön periaatteet

Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

  • Meille on tärkeää, että voimme jakaa yrityskumppaniemme kanssa yhteisen näkemyksen suomalaisten terveyden edistämisen ja syöpätutkimuksen tukemisen tärkeydestä.
  • Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista aina kirjalliset sopimukset.
  • Syöpäsäätiö ei solmi yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voisi julkistaa.
  • Kumppanimme voivat ohjata tukensa syöpätutkimukseen sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten auttamiseen, tai valitsemalleen syöpätutkimuksen kohteelle.
  • Syöpäsäätiö on riippumaton toimija ja haluamme korostaa, että yhteistyökumppanimme eivät vaikuta Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään.
  • Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.
  • Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti pitkään toimineiden, vakiintuneiden yritysten kanssa.
  • Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi- , tupakka- ja aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.

Lue lisää Syöpäsäätiön vastuullisuudesta.

Yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa

Forza Helsinki: ”Kannustamme muitakin yrittäjiä tekemään hyväntekeväisyyttä”

Helsingissä sijaitseva Forza on yksi tämän hetken kehutuimpia pizzerioita. Sen perustajia ovat pariskunta Luca Platania ja Salla-Maria Platania. Hurmaavan ravintolan synnyn taustalla on kuitenkin vakava tarina ja halu tehdä hyvää.

Black Horse tukee miesten syöpien tutkimusta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa kivessyövän tietoisuuden lisäämiseksi. Munien puolesta -kampanjalla kehoitamme miehiä kivessyövän omatarkkailuun, jotta yhä useampi huomaisi syövän oireet hyvissä ajoin.

Roosa nauhasta kasvoi Sinituotteen onnistunein hyväntekeväisyysyhteistyö

Rakastettu Sinituote on Roosa nauhan pitkäaikainen kumppani, jonka keräystuotteita odotetaan malttamattomana jo etukäteen. Sinituotteen henkilöstö ja asiakkaat pitävät Roosa nauhan yhteistyötä merkityksellisenä.

Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Kiinnostaako yritysyhteistyö Syöpäsäätiön kanssa? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopivin tapa tulla mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta.

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
p. 050 4488324
[email protected]

Milena Zaremba
Asiakkuusvastaava
p. 050 5716440
[email protected]

Marika Salonen

Yritysyhteistyön päällikkö
puh. 050 4488324
[email protected]

Milena Zaremba

Asiakkuusvastaava
puh. +358 505716440
[email protected]

Ota yhteyttä

Soita, laita viestiä tai lähetä oheinen yhteystietolomake.

Yritysyhteistyön päällikkö Marika Salonen
Puh. 050 448 8324, [email protected]

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö on merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Lahjoitusvaroilla tuetaan myös syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään, jotta kenenkään ei enää tarvitsisi menehtyä Suomessa syöpään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen syöpäyhdistysten sekä Suomen syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.