Tule mukaan nyt!

Koska seuraavien kahden tunnin aikana kolme suomalaista menehtyy syöpään.

Avullasi on merkitystä

Jokainen lahjoitus on tärkeä syövän voittamiseksi. Tavoitteemme on elää maassa, jossa kukaan ei menehdy syöpään. Sinulla on tärkeä rooli tavoitteen saavuttamisessa. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö on yhtä vahva kuin sen tukijoukot. Tervetuloa mukaan.

Syöpä koskettaa meitä kaikkia

Varpu: ”Pienestä kädestä piti päästää irti.”

Varpu Hintsanen on käynyt läpi kenties kaikkein pahimman. Hänen lapsensa sairastui syöpään eikä nykytiede pystynyt pelastamaan Senjaa.

 

Syöpäleikkausesta toipuva Ilkka Vainio: ”Nyt vasta teen elämäni parhaat laulut”

Syksyllä 60 vuotta täyttävän Ilkka Vainion juhlavuosi ei ole edennyt aivan suunnitelmien mukaan. Ensin taitelijalta löydettiin paksusuolen syöpä ja sitten koko maahan julistettiin poikkeustila. Leikkauksesta toipuva Ile ei silti synkistele vaan rohkaisee kaikkia nauttimaan elämästä täysillä. Ei kannata surra turhaan..”

Kiinnostuitko?

Joka kolmas suomalainen sairastuu elämänsä aikana syöpään. Syöpään kuolee vuosittain n. 13 000 suomalaista.

Syöpäsäätiö tekee työtään suomalaisin lahjoitusvaroin, jotta kenenkään ei enää tarvitsisi menehtyä syöpään. Tarvitsemme apuasi enemmän kuin koskaan, koska jokaisen elämä on mittaamattoman arvokas.

 

Ota yhteyttä, autamme mielellämme

Laita meille viestiä lahjoittajapalveluumme [email protected] tai soita puh. 09 135 331. Ota yhteyttä kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

[feedback]

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.