Tutustu meihin

Mitä Syöpäsäätiö tekee?

Suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään sekä rahoittaa syöpätutkimusta, jotta kenenkään ei enää tarvitsisi menehtyä syöpään.

Syöpäsäätiö on syövän paras asiantuntija

Joka vuosi yli sata tutkijaa tai tutkimusryhmää työskentelee Syöpäsäätiön tuella löytääkseen uusia ratkaisuja syövän diagnostiikkaan, ehkäisyyn ja hoitoon. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Syöpäsäätiön varoilla tarjotaan myös sairastuneille neuvonta- ja tukipalveluita sekä edistetään syövän ehkäisyä. Säätiö tukee rahallisilla avustuksilla heikkoon taloudelliseen tilanteeseen joutuneita syöpäpotilaita ja lapsisyöpäperheitä. Syöpäsäätiö saa varat toimintaansa yksinomaan lahjoituksista.

Pääsihteerin katsaus vuoteen 2019

Syöpäsäätiö onnistui vuonna 2019 vahvistamaan entisestään asemaansa maamme merkittävimpänä yksityisenä syöpätutkimuksen tukijana.

Syöpäsäätiö ja Roosa nauha ovat suosittuja lahjoituskohteita

Suomalaiset pitävät syöpätutkimuksen tukemista tärkeänä. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaisten kaikkein mieluisin lahjoituskohde.

Syöpäsäätiö vetoaa hallitukseen: lääketieteelliselle tutkimukselle saatava lisärahoitusta

Suomessa lääketieteellisen kliinisen tutkimuksen rahoitus on ollut pitkään laskusuunnassa.

Lahjoitusvaroilla tuetaan Syöpäjärjestöjen neuvontapalveluja

Lahjoitusvarat turvaavat maksuttomat neuvontapalvelut sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiö ylläpitää Syöpäjärjestöjen maksutonta valtakunnallista neuvontapalvelua, joka tarjoaa tukea ja tietoa. Ilman lahjoituksia neuvonta ja tuki ei olisi mahdollista.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme pääset lukemaan koskettavia tarinoita ja viimeisimpiä tutkimusuutisia, saat tietoa Syöpäsäätiön toiminnasta sekä lahjoitusvarojen käytöstä.

 

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ajankohtaisia uutisia Syöpäsäätiön toiminnasta

Roosa nauha on vienyt syöpätutkimusta eteenpäin

Syöpäsäätiö on jakanut Roosa nauha -keräysvaroista rahoitusta rintasyövän ja gynekologisten syöpien tutkimukseen yli 10,5 miljoonaa euroa. Lue lisää

Pääsihteeri Sakari Karjalainen: Välitän, siis olen

Tärkeintä ei ole, miten osoitamme välittävämme, vaan että ylipäänsä välitämme. Syöpään sairastuneille kohdistettu välittämiskysely osoitti, että välittämisen tapoja on monia. Lue lisää