Syöpäsäätiön vuoden 2020 apurahojen hakuaika on päättynyt

Syöpäsäätiön apurahojen hakuaika päättyi 21.8. Apurahojen saajat julkistetaan verkkosivuillamme 11.11.

Hakemusten arvioinnissa painotetaan hankesuunnitelman tieteellistä tasoa ja realistisuutta, hakijan tieteellisiä ansioita ja hankkeen relevanssia syöpätutkimuksen näkökulmasta. Apurahoilla tuetaan ensisijaisesti Suomessa tehtävää tutkimustyötä.

Vuonna 2020 myönnetään kaksi 450 000 euron suuruista kolmivuotista suurapurahaa syöpätutkimukseen ilman erityistä kohdennusta.

 

 

Kuva Tuukka Kiviranta

Syöpäsäätiön tutkimusjohtaja Jarmo Wahlfors: Tärkeimmät periaatteet rahoituksen myöntämisessä ovat tutkijalähtöisyys ja tutkimuksen laatu.

Millä periaatteilla rahoituspäätöksiä tehdään?

Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen tukija. Viime vuosina tutkimukseen on ohjattu vuosittain yli 8 miljoonaa euroa. Ja kaikki tämä lahjoitusvaroista!

Syöpäsäätiö ei ohjaa rahoitusta minkään tietyn syöpätyypin tutkimukseen. Tutkimusaiheen valitsee tutkija ja laatu ratkaisee, tuleeko rahoitusta.

Vuonna 2019 myönnetyt apurahat

Vuonna 2019 Syöpäsäätiö ja Suomen Syöpäyhdistys jakoivat kaikkiaan 164 apurahaa tutkijoille ja tutkimusryhmille, yhteensä 7,3 miljoonaa euroa.

Kerro meille tutkimusuutisia!

Syöpäsäätiö viestii mielellään tutkijoiden ja hankkeiden kuulumisista lahjoittajille. Kerro meille uusista tieteen läpimurroista ja pienemmistäkin edistysaskeleista.

Lahjoittajat ovat kiitollisia terveisistä ja kiitoksista!

Ota meihin yhteyttä: [email protected]