#Munien puolesta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa kivessyövän tietoisuuden lisäämiseksi.

Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinalle vuonna 1975 Hattulan Parolasta. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatebrändi. Black Horsen tuotteissa tärkeintä on mukavuus, istuvuus ja vastuullisuus.

Syöpäsäätiö puolestaan täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Olemme olleet miesten puolella lähes alusta alkaen, sillä rahoitimme ensimmäistä eturauhassyövän tutkimukseen liittyvää hanketta vain viisi vuotta säätiön perustamisen jälkeen.

Tänä keväänä yhdistimme voimamme kivessyövän tietoisuuden lisäämiseksi. Munien puolesta -kampanjalla kehoitamme miehiä kivessyövän omatarkkailuun, jotta yhä useampi huomaisi syövän oireet hyvissä ajoin. Kivessyövän ennuste on hyvä, jos syöpä löydetään varhain.

Kampanjatuotteet

Joustavasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut aukottomat bokserit istuvat täydellisesti ja ovat mukavat päällä koko päivän. Leveä vyötärökuminauha ja ihanteellinen lahkeenpituus takaavat erinomaisen istuvuuden.

Lahjoitusosuus: 1,20 € / pakkaus.

Kampanjatuotteen pakkauksen sisältä löytyy ohjeet kivesten omatarkkailuun ja jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan osa miesten syöpien tutkimukseen. Kampanjatuote on saatavilla K-citymarketeista ja muista hyvin varustelluista K-kaupoista sekä Black Horsen verkkokaupasta ja K-Ruoka verkkokaupasta

Valitse osuvin nimi kampanjalle ja voita vuoden bokserit

Valitse osuvin nimi tai ehdota omaa vaihtoehtoasi.  Jätä vielä yhteystietosi ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa vuoden bokserit. Arvomme yhden palkinnon, jossa on neljä kampanjabokseripakettia  (yhteensä 12 kpl boksereita, arvo yhteensä 139,80).

Arvonta on käynnissä 15.4.2023 asti. Voittajan arvonta suoritetaan ma 17.4. ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla. Arvonnan säännöt

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä. Tavoitteenamme on turvata kaikille hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta.  Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen, Suomen Syöpärekisterin ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.