Black Horse ja Syöpäsäätiö yhdessä Munien puolesta

Tiesitkö, että kivessyöpä on alle 40-vuotiaiden miesten yleisin syöpä ja eturauhassyöpä on kiilannut Suomen yleisimmäksi syöväksi? Moni ei tiedä. Siksi yhdistimme voimamme Black Horsen kanssa tietoisuuden lisäämiseksi. Munien puolesta -kampanjalla keräämme yhdessä myös varoja miesten syöpien tutkimukseen.

Black Horse kehottaa miehiä kivessyövän omatarkkailuun, jotta yhä useampi huomaisi syövän oireet ajoissa. Kivessyövän ennuste on hyvä, jos syöpä löydetään varhain.

Munien puolesta -kampanjatuotteet

Black Horse lahjoittaa jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta osan miesten syöpien tutkimukseen. Munien puolesta -kampanjatuotteiden pakkauksien sisältä löytyy ohjeet kivesten omatarkkailuun. Kampanjatuotteet ovat myynnissä maaliskuun ajan.

Black Horse luomupuuvillabokserit

Munien puolesta -kampanjan keräystuotteita ovat Black Horsen joustavasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut aukottomat bokserit, jotka istuvat täydellisesti ja ovat mukavat päällä koko päivän. Leveä vyötärökuminauha ja ihanteellinen lahkeenpituus takaavat erinomaisen istuvuuden. Ei hiertäviä saumoja tai pesulappuja – vain täydellinen mukavuus.

Bokserit luomupuuvillasta 3-pack

  • Koot: S-XXL
  • Materiaali: 95 % GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, 5% elastaani
  • Väri: Blue Lake

Lahjoitusosuus: 1 € / pakkaus

Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen.

Ohjeet kivesten omatarkkailuun

Kivessyövän ennuste on hyvä jos syöpä löydetään varhain. Siksi kaikkien miesten kannattaa säännöllisesti tunnustella molemmat kiveksensä. Tässä ohjeet omatarkkailuun.

1. Tutki molemmat kivekset kummallakin kädellä vuorotellen.

2. Pidä kivestä peukalon ja muiden sormien välissä ja pyörittele sitä kädessäsi.

3. Kiinnitä huomiota mahdollisiin kyhmyihin tai muutoksiin kiveksen pinnassa.

4. Jos epäilet kivessyöpää, ota yhteyttä lääkäriin. Lisää tietoa kivessyövästä löydät Ilman syöpää -sivulta.

Mukana suurella sydämellä

”Koko Black Horse -tiimistä on upeaa, että meillä on mahdollisuus tehdä hyvää ja vaikuttaa suomalaisten miesten hyvinvointiin. Miesten syövät koskettavat tänä päivänä yhä useampaa suomalaista, ja tietoisuuden lisääminen asiassa on todella tärkeää.”

Kuvassa Orkla Care Finland:in markkinointijohtaja Elina Standertskjöld-Nordenstam, tuotepäällikkö Sanni Pasanen ja markkinointikoordinaattori Susanna Heikkilä.

Syöpä voi iskeä kuolleesta kulmasta

Suomen kaikkien aikojen menestynein jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen menetti oman isänsä haimasyöpään. Nyt hän haluaa itse olla mukana taklaamassa kavalaa sairautta.

Jimi Suomi: ”Sydän vähän pysähtyi, kun kuulin syövästä”

Vaikka kivessyöpä pysäytti hetkeksi TPS:n pelaajan Jimi Suomen elämän, se näytti myös kiekkoyhteisön voiman.

Huippututkija Antti Rannikko on katsonut huonoennusteisia syöpiä läheltä

Antti Rannikko on innolla mukana Syöpäsäätiön uudessa Munien puolesta -keräyksessä miesten yleisimpien syöpien taklaamiseksi.

Onko yrityksesi vuoden 2025 Munien puolesta -kumppani?

Ensi vuoden Munien puolesta -kumppanuuksia solmitaan jo nyt. Yhteistyökumppanina olet mukana tukemassa miesten syöpien tutkimusta. Taklataan syöpä yhdessä!

Lisätietoja kumppanuudesta:
Yritysyhteistyön päällikkö Marika Salonen
p. 050 448 8324 tai [email protected]

Munien puolesta -kampanja on Syöpäsäätiön uusi keräys eturauhassyövän ja kivessyövän tutkimuksen tukemiseksi. Yhteistyökumppaneina kampanjassa ovat mukana Liiga ja MTV. Yrityskumppanina keräyksessä on myös Black Horse.

Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija. Lahjoituksilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.