Juhlatoimikunta

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta on järjestänyt jo vuodesta 1998 erilaisia tapahtumia, joiden tuotot osoitetaan suoraan kotimaiselle syöpätutkimukselle. Vuosien aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2,5 miljoonaa euroa.

Juhlatoimikunta järjestää vuosittain useita hyväntekeväisyystapahtumia. Suurimpia tapahtumia ovat olleet vuosittain järjestettävä tiedetanssiaiset, Hyvän Tahdon Gaala 2009 sekä Syksyn Sävel 2012 -kilpailu yhteistyössä MTV3:n kanssa.

Juhlatoimikunnalla on Syöpäsäätiössä oma rahasto, josta on jaettu merkittäviä apurahoja vuosien aikana. Rahastosta on jaettu apurahoja rintasyövän, eturauhassyövän sekä geenitutkimuksen ja suolistosyövän tutkimustyöhön. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille apuraha myönnetään.

Juhlatoimikunnan rahastoon voi lahjoittaa ympäri vuoden. Maksu tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille FI20 2344 1800 0032 29, maksuviite 9577.

Hyväntekeväisyystapahtuma 14.11.

Nyt on huikea idea järjestää etänä yrityksen pikkujoulut tai antaa hyvän kiertää yllättämällä yhteistyökumppanit TiedeGaala Show lipulla. Tai juhlia kotona perheen kesken!

TiedeGaala on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa kerätään varoja Syöpäsäätiölle, edelleen jaettavaksi suomalaiseen syöpätutkimukseen.

TiedeGaala Show esitetään 14.11.2020 klo 18.00 keikalla.fi alustalla ja se on katseltavissa seitsemän vuorokauden ajan.
Lippuja voi ostaa Lippu.fi -palvelun kautta hintaan 25€, josta hyväntekeväisyysosuus on 21€.

Show yhteydessä voi nauttia Tähtikokin ruokakassi by Finnjävel TiedeGaala Menun, jonka voi tilata lippujen yhteydessä hintaan 64€, josta Finnjävel lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 10€.

Menu on myynnissä 10.11. asti. Lipun yhteydessä tilatut menut toimitetaan kotiisi tai ne on mahdollista noutaa itse Tähtikokin ruokakassi, Yrjönkatu 25 LH 4, 00100 Helsinki

Yrityslippujen (yritys- ja ryhmämyynti, yli 11 henkilölle) myynti: [email protected]

Kannatuslipun myynti: MobilePay lyhytnumero 19914

 

Juhlatoimikunnan jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia.

Juhlatoimikunnassa on 13 jäsentä, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia – jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja on kauppaneuvos Satu Tiivola. Kunniajäseninä ovat valtioneuvos Riitta Uosukainen, lääkintöneuvos Liisa Elovainio, professori Sirpa Asko-Seljavaara sekä Leena Alahuhta.

Varsinaisessa toimikunnassa puheenjohtajana toimii Heli Vähäsilta. Muut jäsenet ovat: Sari Lönnqvist, Rina Blomqvist, Anu Kivelä, Klara Kivilahti, Maria Aminoff-Backlund, Jaana Hiidenheimo, Kristiina Raitala, Tuija Salmi, Maija Aallas, Petri Eklund, Marko Yrttimaa ja Sami Kapanen.

Tapahtumia
Vuosittain järjestetään 2-3 hyväntekeväisyystapahtumaa. Päivitämme tietoja sitä mukaa kun aikatalut ja ohjelmat täsmentyvät.

Tervetuloa Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan uudelle Facebook sivuille. Vanha Syöpäsäätiön juhlatoimikunta -ryhmä tulee sulkeutumaan 30.9.2020.

Klikkaa, tykkää ja ota sivu seurantaan.
Näin varmistat, että olet mukana tekemässä hyvää.

”Syöpätutkimus on tärkein lahjoituskohde”

Syntymäpäiväänsä 1.9. viettävä kauppaneuvos Satu Tiivola on Syöpäsäätiön pitkäaikaisia tukijoita. Läheisten menettäminen syövälle motivoi lahjoittamaan.

Rahastoon voi lahjoittaa ympäri vuoden.

Tee lahjoitus Juhlatoimikunnan rahastoon. Rahaston varat ohjataan suoraan syöpätutkimukseen.

Maksu tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille FI20 2344 1800 0032 29, maksuviite 9577.