Juhlatoimikunta

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta on järjestänyt jo vuodesta 1998 erilaisia tapahtumia, joiden tuotot osoitetaan suoraan kotimaiselle syöpätutkimukselle. Vuosien aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2,5 miljoonaa euroa.

Juhlatoimikunta järjestää vuosittain useita hyväntekeväisyystapahtumia. Suurimpia tapahtumia ovat olleet vuosittain järjestettävä tiedetanssiaiset, Hyvän Tahdon Gaala 2009 sekä Syksyn Sävel 2012 -kilpailu yhteistyössä MTV3:n kanssa.

Juhlatoimikunnalla on Syöpäsäätiössä oma rahasto, josta on jaettu merkittäviä apurahoja vuosien aikana. Rahastosta on jaettu apurahoja rintasyövän, eturauhassyövän sekä geenitutkimuksen ja suolistosyövän tutkimustyöhön. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille apuraha myönnetään.

Juhlatoimikunnan rahastoon voi lahjoittaa ympäri vuoden. Maksu tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille FI20 2344 1800 0032 29, maksuviite 9577.

Ajankohtaista

Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekeväisyysgolf

Hyväntekeväisyysgolf pelataan Porvoo Golf- kentällä torstaina 2.9.2021 alkaen klo 13.00. Kilpailun tuotto käytetään lyhentämättömänä suomalaiselle syöpätutkimukselle. Lue lisää

Syöpäsäätiölle tehty lahjoitus on sijoitus

Meillä Syöpäsäätiössä vuoden tärkeimpiä kohokohtia ovat päivät, jolloin edellisen vuoden tuotot laitetaan poikimaan. Se tarkoittaa sitä, että edellisen vuoden aikana tehdyt lahjoitukset ja keräysten tuotot kerätään yhteen jaettavaksi syöpätutkijoille, valtakunnalliseen neuvontapalveluun, tukeen syöpäpotilaille ja syövän ehkäisytyöhön. Lue lisää

Juhlatoimikunnan jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia.

Juhlatoimikunnassa on 13 jäsentä, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia – jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja on kauppaneuvos Satu Tiivola. Kunniajäseninä ovat valtioneuvos Riitta Uosukainen, lääkintöneuvos Liisa Elovainio, professori Sirpa Asko-Seljavaara sekä Leena Alahuhta.

Varsinaisessa toimikunnassa puheenjohtajana toimii Heli Vähäsilta. Muut jäsenet ovat: Maija Aallas, Maria Aminoff-Backlund, Rina Blomqvist, Petri Eklund, Jaana Hiidenheimo, Sami Kapanen, Anu Kivelä, Klara Kivilahti, Sari Lönnqvist, Johanna Radeborn, Kristiina Raitala, Tuija Salmi ja Marko Yrttimaa.

Tapahtumia
Vuosittain järjestetään 2-3 hyväntekeväisyystapahtumaa. Päivitämme tietoja sitä mukaa kun aikatalut ja ohjelmat täsmentyvät.

Tervetuloa Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan uudelle Facebook sivuille. Klikkaa, tykkää ja ota sivu seurantaan.
Näin varmistat, että olet mukana tekemässä hyvää.

”Syöpätutkimus on tärkein lahjoituskohde”

Syntymäpäiväänsä 1.9. viettävä kauppaneuvos Satu Tiivola on Syöpäsäätiön pitkäaikaisia tukijoita. Läheisten menettäminen syövälle motivoi lahjoittamaan.

Rahastoon voi lahjoittaa ympäri vuoden.

Tee lahjoitus Juhlatoimikunnan rahastoon. Rahaston varat ohjataan suoraan syöpätutkimukseen.

Maksu tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille FI20 2344 1800 0032 29, maksuviite 9577.