Wibaxin henkilöstö tempaisi syöpätutkimuksen hyväksi

 

Suomessa ja Ruotsissa toimiva Wibax järjesti keväällä henkilöstölleen kolmen viikon mittaisen hyväntekeväisyystempauksen, jonka tavoitteena oli lahjoittaa työntekijöiden keräämiä urheilusuorituksia vastaava summa yhdessä valittuun kohteeseen. Suomen henkilökunta innostui vauhdikkaasta tempauksesta ja äänesti lahjoituskohteekseen Syöpäsäätiön.

Mikä innosti teitä järjestämään hyväntekeväisyystempauksen ja lahjoittamaan kerätyt varat Syöpäsäätiölle?

– Wibaxilla järjestetään vuoden mittaan erilaisia hyvinvointiaktiviteetteja ja vuoden lopussa keräämme henkilökunnalta palautetta sekä ideoita seuraavaa vuotta varten. Viimeisimmässä kyselyssä työntekijät ehdottivat hyväntekeväisyystapahtuman järjestämistä, mikä inspiroi meitä toteuttamaan tämän tempauksen, kertoo Emma Nyström, CEO Assistant Wibax Group AB:ltä.

– Tempauksessa työntekijät rekisteröivät kaikki urheilusuorituksensa kolmen viikon ajan ja jokainen suoritus kasvatti lopullista lahjoituspottia. Työntekijät saivat myös äänestää mihin hyväntekeväisyyskohteeseen rahat lahjoitettaisiin ja kohteeksi valikoitui Syöpäsäätiö. Lahjoituspotti jaettiin Suomen ja Ruotsin Syöpäsäätiöiden kesken, koska Wibaxilla on henkilöstöä molemmissa maissa. Hyvinvointiaktiviteettien lisäksi Wibax tekee joka joulu lahjoituksen Suomen ja Ruotsin Syöpäsäätiöiden joulukeräyksiin, Nyström kertoo.

Miten henkilöstö otti haasteen vastaan?

– Sekä Suomen että Ruotsin henkilökunta osallistui tempaukseen todella aktiivisesti. Työntekijöiden palautteet tempaisusta olivat erittäin positiivisia:

”Hyväntekeväisyys lisäsi motivaatiota urheilla.”

”Tempaus oli mahtava! Todella hyvä aloite.”

”Osallistuminen oli helppoa, jokainen pystyi urheilemaan haluamallaan tavalla ja hyväntekeväisyystempauksen tavoite oli sitäkin tärkeämpi.”

Onko teillä terveisiä muille, jotka haluaisivat lähteä mukaan tukemaan syöpätutkimusta järjestämällä tempauksen Syöpäsäätiölle?

– Tehkää osallistumisesta mahdollisimman helppoa ja kannustakaa henkilökuntaa mukaan korostamalla, että jokainen teko on arvokas!

Lämmin kiitos koko Wibaxin henkilöstölle arvokkaasta tuesta syöpätutkimuksen hyväksi!

Yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa:

Syöpäsäätiön tukija Forza Helsinki: ”Kannustamme muitakin yrittäjiä tekemään hyväntekeväisyyttä”

Helsingissä sijaitseva Forza on yksi tämän hetken kehutuimpia pizzerioita. Sen perustajia ovat pariskunta Luca Platania ja Salla-Maria Platania. Hurmaavan ravintolan synnyn taustalla on kuitenkin vakava tarina ja halu tehdä hyvää.

Munien puolesta -kumppani Black Horse tukee miesten syöpien tutkimusta

Black Horse kehottaa miehiä kivessyövän omatarkkailuun, jotta yhä useampi huomaisi syövän oireet ajoissa. Kivessyövän ennuste on hyvä, jos syöpä löydetään varhain. Munien puolesta -kampanjalla keräämme yhdessä varoja miesten syöpien tutkimukseen.

Syöpäsäätiön kumppani Gillette Venus kampanjoi ihon terveyden puolesta

Kehotamme keväällä yhdessä Gillette Venuksen kanssa pitämään huolta ihon terveydestä. Yhteistyön tavoitteena on lisätä tietoisuutta ihosyövästä sekä kerätä varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Haluaako yrityksesi tempaista suomalaisen syöpätutkimuksen puolesta?

Yrityksesi voi tukea yleistä syöpätutkimusta joko Syöpäsäätiön tai Roosa nauha -keräyksen tukijana tai miesten syöpien tutkimusta Munien puolesta -keräyksen tukijana. Tutustu yritystukijuuteen ja erilaisiin myynti- ja tapahtumatempaisuesimerkkeihin.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Kiinnostaako yritysyhteistyö Syöpäsäätiön kanssa? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopivin tapa tulla mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija. Lahjoituksilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.