Syöpäsäätiön arvonnan säännöt

Syöpäsäätiö käsittelee henkilörekisterissään lahjoittajien, asiakkaiden, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilöiden henkilötietoja. Tietojen suojaaminen ja rekisteröityjen henkilöiden yksityisyyden kunnioittaminen on meille tärkeää.
Lue lisää Syöpäsäätiön tietosuojaperiaatteista täältä.

Yhteystietoja käytetään arvontapalkintojen toimittamiseen, puhelinmarkkinointiin ja mainonnan kohdentamiseen.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, lukuunottamatta Suomen Syöpäyhdistyksen työntekijät. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä osallistumiskelpoisuuden ehdot. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan edellä mainitussa verkko-osoitteessa.

Kuinka osallistun arvontaan?

Arvontaan osallistuu jättämällä yhteystiedot (etunimi, sukunimi ja sähköposti) sekä halutun koon yhteystietolomakkeella. Arvonnassa arvotaan yksi lahjakortti Black Horsen verkokauppaan (arvo 150 €)

Osallistumisaikaa on 31.3.2024 asti ja voittaja arvotaan 3.4.2024. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Voittajan tulee vastata sähköpostiin kuukauden sisällä.

Osallistuaksesi arvontaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.