Tapahtumat

Tue syöpätutkimusta golfaamalla Hirsalassa

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta on järjestänyt jo lähes 25 vuoden ajan monipuolisia tapahtumia, joiden tuotot ohjataan suoraan suomalaiselle syöpätutkimukselle. Syyskuun 16. päivänä on vuorossa odotettu Golf-tapahtuma.

Tänä vuonna Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekeväisyysgolf järjestetään Hirsala Golfin upeissa maisemissa 16. syyskuuta. Tapahtumaa ovat juontamassa Erja Häkkinen ja Minna Holsti.

Golf-tapahtuman ohjelma:

Tapahtumassa osallistujille on tarjolla aamiaista klo 7.30 lähtien. Innokkaimmat voivat käydä rangella verryttelemässä jo ennen varsinaista peliä, joka alkaa klo 9. Tapahtumassa pelataan yhteislähtönä neljän henkilön joukkueissa, pelimuotona Best Ball. Pelin jälkeen osallistujille on luvassa yhteinen lounas ja palkintojen jako. Peliin voi osallistua yksin, ystävien tai yrityksen työporukan kanssa. Hinta on 140 euroa / pelaaja. Väyläisännyyden voi lunastaa hintaan 500 euroa/väylä. Lisätietoä kentästä: hirsalagolf.fi

Tapahtumaa on mukana tukemassa BMW pääyhteistyökumppanina, CATMANDOO, Change, Gard, Huoneistokeskus, Leaseplan, Mandatum Life, Marjatta Trading Oy, TRUST, Viherviisikko, ja Wilson.

Ilmoittaudu mukaan täältä! 

Lisätietoja: [email protected]

Mikä on Syöpäsäätiön juhlatoimikunta?

Juhlatoimikunta on Syöpäsäätiön ainoa vapaaehtoistoimikunta. Juhlatoimikunnan työn tavoitteena on suomalaisen syöpätutkimuksen tukeminen, rahoituksen lisääminen, tietoisuuden lisääminen sekä tutkimusvarojen ja tutkijoiden aseman turvaaminen tulevaisuudessa. Vuosien aikana juhlatoimikunta on kerännyt varoja tutkimukselle jo yli 2,5 miljoonaa euroa.

Juhlatoimikunnan jäseninä toimii yli kymmenen vaikuttajaa, jotka ovat valinneet syöpätutkimuksen oman vapaaehtoistyönsä kohteeksi. Jäsenet ovat eri alojen vaikuttajia, joista jokaisen työpanos on erittäin tärkeä, jotta asetetut keräystavoitteet saavutetaan.

Tutustu juhlatoimikunnan toimintaan ja jäseniin tarkemmin täältä!