Tutkimus

Innova Discs lahjoittaa Syöpäsäätiölle 13 500 euroa

Shekin luovutustilaisuudessa 17.8. oli paikalla Eero Markkanen sekä hyväntekeväisyystempauksen järjestäneen Innova Discs -yrityksen edustajat Kaliforniasta Yhdysvalloista. Lahjoituksen vastaanotti Syöpäsäätiön varainhankintajohtaja Sari Meller. 

Suomalainen ammattilaisjalkapalloilija, hyökkääjä Eero Markkanen on myös intohimoinen frisbeegolfin pelaaja. Ystävänsä houkuttelemana hän innostui pelaamaan frisbeegolfia jo kymmenisen vuotta sitten ja ihastui lajiin.

Innova Discsin hyväntekeväisyysprojektin keskiössä on Markkasen oma lempikiekko nimeltään ”Eero Destroyer”. Osa kiekon myyntituotoista ohjataan Syöpäsäätiölle. 

”Valitsin lahjoituskohteeksi Syöpäsäätiön, koska syöpä vaikuttaa niin moniin ihmisiin ja perheisiin – kuten omaankin perheeseeni – ja suomalaisena haluan auttaa kotimaatani. Mielestäni kaikki apu, jonka voimme antaa syöpää sairastaville, on tärkeää”, Eero Markkanen sanoo. 

”Yllätyin iloisesti hyväntekeväisyyskiekkojen myynnin menestyksestä. Nimikkokiekko tuli myyntiin keskiyöllä ja kaikki varastot olivat loppuunmyyty aamuun mennessä”, Markkanen kertoo.

Lämmin kiitos Eero Markkanen ja Innova Dics lahjoituksesta syöpätutkimuksen ja sairastuneiden hyväksi!