Tapahtumat

Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekeväisyystennis 2024 yhteistyössä Porsche

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta järjestää huippuluokan hyvätekeväisyystapahtuman yhteistyössä suomalaisten tennistähtien Jarkko Niemisen ja Emma Laineen kanssa.

Aika: 21.8.2024 klo 11-15

Paikka: Kalastajatorpan tennisklubi, Kärkitie 4, 00330 Helsinki

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta järjestää huippuluokan hyvätekeväisyystapahtuman yhteistyössä suomalaisten tennistähtien Emma Laineen ja Jarkko Niemisen kanssa.

Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä mestareiden valmennettavaksi 20 minuutiksi. Tai voit tulla katsojana mukaan verkostoitumaan ja nauttimaan tunnelmasta sekä laadukkaista tarjoiluista.

Tilaisuudessa huutokaupataan Jarkko Niemisen tennismaila, jolla hän on pelannut Wimbledonissa.

Tapahtuman yhteydessä sponsorimme Porsche tarjoaa mahdollisuuden päästä koeajamaan uuden täyssähköisen Taycan tai uuden Panameran. Varaa koeajosi etukäteen oheisesta linkistä: Koeaja Porsche – Juhlatoimikunnan tennis

Lippuja on saatavana rajoitetusti, joten kannattaa toimia HETI!

 

Lisätiedot:  
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu, [email protected], puh. 09 1353 3286 (arkisin klo 9-15)

Vapaaehtoistoimintaa jo 25 vuotta

Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan nimeä kantavasta rahastosta on jaettu merkittäviä apurahoja syöpätutkimukseen jo vuodesta 1998 lähtien. Toimintavuosiensa aikana Juhlatoimikunta on kerännyt varoja jo noin 2,7 miljoonaa euroa. Apurahoja on jaettu mm. rintasyövän, eturauhassyövän ja suolistosyövän tutkimukseen sekä perinnöllisyyden rooli akuuteissa leukemioissa -tutkimukseen. Syöpäsäätiön apurahalautakunta valitsee tutkijaryhmät, joille Juhlatoimikunnan apuraha myönnetään.

– Vaikka maailmantilanne on haastava, syöpäsairauksiin liittyvän tutkimuksen jatkuminen on ehdottoman tärkeää. Tutkimuksen avulla voimme vaikuttaa tuhansien ihmisten hoitoon ja hyvinvointiin sekä nykyhetkellä että tulevaisuudessa. Yhteistyöllä voimme varmistaa tutkimuksen tekijöiden edellytykset jatkaa tätä arvokasta työtä, sanoo Jussi Vuori, Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan puheenjohtaja.

Juhlatoimikunnan perustaja ja kunniapuheenjohtaja oli kauppaneuvos Satu Tiivola. Sen kunniajäseniä ovat mm. valtioneuvos Riitta Uosukainen, lääkintöneuvos Liisa Elovainio, professori Sirpa Asko-Seljavaara, Leena Alahuhta ja Pirkko Söderman. Vuoden 2024 alussa Juhlatoimikunnan puheenjohtajana on toiminut Jussi Vuori, ja varapuheenjohtajina Klara Kivilahti ja Jaana Palomäki. Toimikunnan muut jäsenet ovat Pia Fazer, Karina Kivilahti, Kaj Kunnas, Tiina Lencioni ja Berit Virtanen-Thewlis.

Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija. Lahjoituksilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö muodostaa yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpärekisterin kanssa Syöpäjärjestöt.