Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka: testamentti- ja suurlahjoitusvastaava varainhankintatiimiin

Syöpäsäätiö hakee varainhankintatiimin vakituiseen työsuhteeseen huipputekijää vastaamaan Syöpäsäätiön ”kruununjalokivistä” eli testamentti- ja suurlahjoittaja-asiakkuuksista. Haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä varojen kartuttamiseksi syöpätutkimukseen ja syöpäpotilaiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet Syöpäsäätiön varainhankintatiimissä vastaten kahdesta merkittävästä varainhankintatuotteesta, Syöpäsäätiön testamenttilahjoittamisesta sekä yksityishenkilöiden suurlahjoituksista.

Testamenttivarainhankinnassa palvelet lahjoittajia pääasiallisena yhteyshenkilönä testamentin tekoon liittyvissä kysymyksissä yhdessä taloustiimin ja kumppanijuristiemme kanssa, sekä osallistut markkinointitiimin kanssa testamenttilahjoittajien lahjoituspolun ja testamenttiohjelman kehittämiseen.

Vastaat myös suurlahjoittajiemme palvelusta toimintaa kehittävällä otteella. Tavoitteenasi on vahvistaa suurlahjoittajaohjelmaa mm. henkilökohtaisen sitouttamisen ja kommunikaation keinoin.

Tämän lisäksi toimit vapaaehtoisista koostuvan Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan yhteyshenkilönä.  Juhlatoimikunta kerää varoja syöpätutkimukseen järjestämällä tapahtumia.

Olet sosiaalisesti lahjakas, luonteva verkostoituja ja ymmärrät luottamuksen merkityksen Syöpäsäätiön maineen ja brändin kivijalkana. Toimit varainhankintajohtajan alaisuudessa ja tuot tärkeää lisäarvoa osaamisellasi sekä lahjoittajille että Syöpäsäätiölle.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Testamenttilahjoittajien palvelu puhelimitse, sähköisissä kanavissa sekä henkilökohtaisissa tapaamisissa
 • Testamenttilahjoittajille suunnattujen tilaisuuksien ja markkinointitoimien suunnittelu ja organisointi yhdessä muun tiimin kanssa
 • Suurlahjoittajaohjelman ja -palveluprosessin kehittäminen ja seuranta
 • Suurlahjoitushankkeiden seuranta ja raportointi lahjoittajille
 • Juhlatoimikunnan yhteyshenkilönä toimiminen ja käytännön asioiden koordinointi, mm. lupa-asioiden hoitaminen
 • Asiakastiedon ylläpito CRM-järjestelmässä
 • Oman vastuualueen varainhankintatuotteiden kehittäminen ja niitä koskeva raportointi yhdessä muun varainhankintatiimin kanssa

Arvostamme

 • Kokemusta varainhankinnasta, mieluiten testamentti- ja suurlahjoittajanäkökulmasta
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
 • Hyviä viestintä- ja verkostoitumistaitoja, kykyä luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita lahjoittajiin
 • Palvelualttiutta, oma-aloitteisuutta ja tuloshakuisuutta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja priorisointiin
 • Hyviä digitaalisia taitoja ja uteliasta asennetta digitaalisten alustojen käytön oppimiseen
 • Kokemusta CRM järjestelmän käytöstä (Salesforce)
 • Ajokortti ja auto katsotaan hakijan eduksi

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Sari Meller, varainhankintajohtaja 16.2. klo 13-14 ja 21.2. klo 13-14 puhelinnumero 050 40 90 550 sekä Asta Merenmies, asiakkuuspäällikkö 21.2. klo 10-11 ja 26.2. klo 15-16 puhelinnumero 050 5505 113.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.klo 16.00 mennessä osoitteeseen [email protected]

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen, Syöpärekisterin ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.