Avoin työpaikka: markkinoinnin asiantuntija Syöpäsäätiöön

Syöpäsäätiö hakee markkinoinnin asiantuntijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Tervetuloa vauhdikkaaseen tiimiimme, joka työskentelee uusissa ja viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Vallilassa! Tarjoamme upean näköalapaikan rakentaa arvostettuja brändejä ja kartuttaa varoja suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet Syöpäsäätiön varainhankintatiimissä ja vastaat projektipäällikkönä Roosa nauha – sekä Munien puolesta -keräyksistä. Projektipäällikkönä toimiminen on yksi vastuullisimmista tehtävistä keräysten onnistumiseksi, joten haemme henkilöä, jonka vahvuudet ovat ensisijaisesti projektien onnistuneessa luotsaamisessa kohti maalia. Pärjätäksesi tehtävässä tarvitset myös kokemuksen kampanjoinnin tai markkinoinnin maailmasta.

Sinulla on vahva kokemus projektien ammattimaisesta hallinnasta ja osaat tukea tiimiä rautaisella projektiosaamisella. Pystyt ennakoimaan tuotannon, suunnittelun ja jalkautuksen sudenkuoppia. Et hermostu kiireenkään keskellä ja usean deadlinen läheisyys ei lamaannuta.

Molemmissa keräyksessä operoidaan sekä B2C – että B2B -sektoreilla, joten nämä maailmat eivät ole sinulle vieraita ja osaat fasilitoida kampanjointia molemmilla kentillä. Toimit markkinointipäällikön alaisuudessa ja tuot tärkeää lisäarvoa osaamisellasi sekä lahjoittajille että Syöpäsäätiölle.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Roosa nauha -keräyksen projektipäällikköys eli fasilitointi kampanjan suunnittelu-, tuotanto- ja jalkautusvaiheessa. Olet myös yhteyshenkilö paikallisille syöpäyhdistyksille sekä mainostoimistolle.
  • Roosa nauha-keräyksen kampanja-aineistojen hallinta ja osallistuminen suunnitteluun. Myös keräyksen esittelyt ja raportointi lukeutuvat tehtäviisi.
  • Munien puolesta -keräyksen projektipäällikköys samoin elementein, kuin Roosa nauha -keräyksessä.
  • Muu mahdollinen osallistuminen Roosa nauha- keräyksen kampanjaulostuloihin, esim. Tanssii Tähtien Kanssa -tv-jakson suunnitteluun.

Arvostamme:

  • Minimissään 5 vuoden kokemusta kampanjoinnin tai muun mittaluokaltaan vastaavan projektin hallinnoimisesta
  • Kokemusta markkinoinnin tai kampanjoinnin kentältä, esim. varainhankinnasta
  • Ruotsinkielisyys olisi upea juttu – ei tosin pakollinen!
  • Kokemusta Salesforcesta, Marketing Cloudista tai muusta asiakkuudenhallintajärjestelmästä ja projektityökaluista.

Teemme työtä ns. hybridimallilla, eli etätyöskentelyn lisäksi tiimillä on yhteisiä toimistopäiviä Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat markkinointipäällikkö Anu Koikkalainen, p. 050 3274 923, pe 14.6. klo 9-10 tai 15-16 ja markkinoinnin asiantuntija Alexandra Ruuttu, p. 050 435 4108, ti 18.6. klo 10-11 tai 14-15.

Hae paikkaa palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 21.6. klo 16.00 mennessä tästä.

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen, Syöpärekisterin ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.