Minun tarinani

Syöpä iski neljästi, tuliterä hoito pelasti

Anu Forsman on joutunut kohtaamaan syövän monta kertaa ja pelko syövän uusiutumisesta on käynyt toteen kolmesti. Anu pääsi testaamaan uutta hoitoa ensimmäisten joukossa maailmassa ja tulokset olivat loistavia.

Minun kamppailuni syövän kanssa alkoi vuonna 2008. Olen selvinnyt neljännen syövän hoidoista, mutta rankat hoidot palaavat mieleen yhä.

Olen kiitollinen, koska pääsin tutkimuspotilaaksi testaamaan uutta hoitoa ensimmäisten joukossa maailmassa. Se saattoi pelastaa minut. Täällä Suomessa tehdään uskomatonta työtä! Tietenkin syövän uusiutuminen pelottaa ja hartain toiveeni on, että syöpää ei tulisi enää.

Juhlistimme syövän voittamista ostamalla kaksi voisilmäpullaa syöpäklinikan kanttiinista ja kahvittelemalla yhdessä. Enempään ei riittänyt voimia.

Kunpa uusia hoitoja pystyttäisiin kehittämään enemmän ja kaikki saisivat saman mahdollisuuden kuin minä. Tällä työllä todella pelastetaan henkiä, joten lahjoita syöpätutkimukselle. Kiitos!

Kuvaaja Tuukka Kiviranta

Olen kiitollinen, koska pääsin tutkimuspotilaaksi testaamaan uutta hoitoa.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Säännöllinen tukesi on paras lahja sairastuneille. Avullasi maamme syöpätutkijat etsivät ratkaisuja syövän voittamiseksi. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää menehtyä syöpään.