Elämä on paras lahja

Jokainen elämä on mittaamattoman arvokas. Syöpäsäätiön joulukeräys on käynnissä.  Tule mukaan. Lahjoituksesi vie meitä kohti tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Laura Rantakoivu: ”Ensimmäinen jouluni ilman sinua, rakas.”

Onko jo joulu? Oliko tässä välissä syksy? Laura ei ole aivan varma, sillä aika pysähtyi lämpimänä heinäkuun päivänä, kun hänen aviomiehensä menehtyi uusiutuneeseen syöpään.

Puhutaan pelosta pelotta!

Laura Annala: ”Miksi en saa puhua siitä, että pelottaa ihan hirveästi?”

Varpu Hintsanen: Pienestä kädestä piti päästää irti

Varpu Hintsanen nukkui koiranunta sairaan lapsensa rinnalla ja yritti elää täyttä elämää tietäen, että väistämätön luopuminen oli edessä. Senjalle hän lupasi, että ”kävi mitä kävi, äiti ei jätä sinua koskaan.”

Minun jouluni

Miska Haakana: ”Äiti ei ehtinyt jouluksi kotiin”

Sinä jouluna 12-vuotias Miska päätti, että äidistä hän ei puhu. Äidin kuolema oli niin kova isku, että vaikeneminen tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin mies etsii sanoja kokemuksille, joista hän ei ole kertonut kenellekään. On tullut aika puhua äidistä. Lue lisää

Maryam Razavi: ”En tiedä kuinka monta yhteistä joulua on jäljellä”

Puhelinsoitto Kööpenhaminan lentokentällä muutti kaiken. Maryamin elämässä alkoi myllerrys, jonka jälkeen tärkeää on vain tämä hetki. Maryam ei halua menettää maailman rakkainta ihmistä – saisipa äiti elää. Lue lisää

Kaj Kunnas: ”Me saimme lisää yhteistä aikaa

Aivoinfarkti ei itkettänyt, mutta kun oma vaimo sairastui syöpään Kaj ei pystynyt pidättelemään kyyneliä. – Kyllä se vaan arvoja muuttaa, kun joutuu miettimään elämää siltä kantilta, että mitä jos se ei jatkukaan. Elämä on haurasta, mutta ihanaa, Kaj ajattelee. Hän on syvällisesti iloinen mies. Lue lisää

Meissä on ääntä.

Roosa podcaseissa keskustellaan toinen toistaan upeampien vieraiden kanssa syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä.

Nyt saa tuulettaa!

Tässä maassa asuu maailman välittävin kansa. ❤️ Iloksemme voimme jo tässä vaiheessa kertoa, että yhdessä rikoimme reilusti yli kolmen miljoonan euron keräystavoitteen!

Elämä on paras lahja

Tule mukaan Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Lahjoituksesi vie meitä kohti tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.