Sydämen asialla.

Jokainen elämä on mittaamattoman arvokas. Tule mukaan nyt. Lahjoituksesi vie meitä kohti tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää rakkaintaan syövälle.

Elämää syövän kanssa.

Suru on läsnä arjessa, mutta se ei tee meistä surun asiantuntijaa, vaan elämän. Selviytymistarinoita, surullisia loppuja. Elämää syövän kanssa. Sairastuneena ja läheisenä. Lue elämäntarinoita keskellä syöpää ja tule mukaan tukemaan.

Puhutaan pelosta pelotta!

Laura Annala: ”Miksi en saa puhua siitä, että pelottaa ihan hirveästi?”

Läheisen kokemuksia

Mitä voin vastata, kun oma lapsi kysyy: ”äiti, kuolenko minä?”

Voit auttaa monella tapaa

Tarvitsemme apuasi enemmän kuin koskaan. Valitse oma tapasi välittää.

Suru muutti meille

Toimittaja Kata Malmbergin puoliso sairastui haimasyöpään ja menehtyi nopeasti.

Meissä on ääntä.

Roosa podcaseissa keskustellaan toinen toistaan upeampien vieraiden kanssa syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä.

Kenelle sinä kannat nauhaa?

Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnittelut sielukas ja rakastettu muusikko Juha Tapio. Nauhassa on sen suunnittelijan Juha Tapion sormenjälki muistuttamassa ainutlaatuisesta perimästämme ja siitä, että jokainen meistä jättää toiseen ihmisen jäljen.

Elämää syövän kanssa.

Mia ja Janiina: Ystävyydessä on voimaa

Mia ja Janiina saivat molemmat rintasyöpädiagnoosit syksyllä 2017. He tutustuivat Facebookin vertaisryhmän kautta ja olivat kampanjakasvoina vuoden 2018 Roosa nauha -keräyksessä. Lue lisää

Miska Haakana: ”Äiti ei ehtinyt jouluksi kotiin”

Sinä jouluna 12-vuotias Miska päätti, että äidistä hän ei puhu. Äidin kuolema oli niin kova isku, että vaikeneminen tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin mies etsii sanoja kokemuksille, joista hän ei ole kertonut kenellekään. On tullut aika puhua äidistä. Lue lisää

Seppo Manninen: ”Välillä oli niin rankkaa, että siinä ei ollut mitään järkeä”

Mäntsäläläinen Seppo Manninen oli elänyt ruuhkavuosia viimeiset viisi vuotta, ryhtynyt yrittäjäksi ja samalla rakentanut vaimon kanssa taloa. Vaimo Oona oli etsinyt uutta työtä ja löytänyt juuri uuden työpaikan. Kotona oli myös kaksi pientä lasta hoidettavana. Juuri silloin se tapahtui. Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Liity joukkoon – tilaa uutiskirjeemme! Tilaajana kuulet ensimmäisenä uutisia ajankohtaisista aiheista sekä tapahtumista ja kampanjoista.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.