Matka-apurahat

Syöpäsäätiö jakaa vuosittain matka-apurahoja opinto-, kongressi- ja esitelmämatkoihin.

Syöpäsäätiö tukee syöpätyön ammattilaisten kokous- ja koulutusmatkoja. Rahoituksen myöntäminen perustuu hakijan ansioihin sekä kohteena olevan kokouksen syöpärelevanssiin ja merkitykseen hakijan ammattitaidon kehittymiselle.

Matka-apurahojen hakuaika on vuosittain helmikuussa ja hakemukset arvioi apurahalautakunta. Lautakunnan puheenjohtaja ja Syöpäjärjestöjen pääsihteeri päättävät annettujen pisteiden perusteella apurahojen saajat toukokuun alkuun mennessä.

Matka-apuraha maksetaan tositteita vastaan ja sen suuruus vaihtelee matkakohteesta riippuen (Pohjoismaat, Eurooppa, muu maailma). Vuonna 2020 myönnettyjä matka-apurahoja voi koronaviruspandemian aiheuttamien muutosten vuoksi käyttää vuoden 2021 loppuun saakka.

Apurahoja voivat hakea syöpätutkijat sekä muut syöpätautien varhaistoteamiseen, syöpäpotilaiden hoitoon ja syövän ehkäisyyn aktiivisesti osallistuvat terveydenhuollon ammattilaiset.

Syöpäsäätiön vuoden 2020 matka-apurahat

Matka-apuraha maksetaan matkasta aiheutuneiden kulujen laskuja ja tositteita vastaan. Matkakulut laskutetaan Syöpäsäätiön matkalaskulomakkeella. Matkalasku on toimitettava liitteineen ja allekirjoitettuna Syöpäsäätiölle kuuden kuukauden sisällä matkan päättymisestä osoitteella Syöpäsäätiö, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.

Matkalaskulomake

Lataa matkalaskulomake tästä

Ota yhteyttä

Matka-apurahoihin liittyvissä kysymyksissä [email protected] tai puh. 050 405 8273

Tietoa henkilötietojen käsittelystä

Syöpäsäätiön tieteellisten apurahahakemusten ja myönnettyjen apurahojen käsittelyssä syntyy apurahahakemusten tietokanta -niminen henkilörekisteri. Ohessa on tietoa rekisterin henkilötietojen käsittelystä.