Yleinen

Hae lahjoittajapalvelun assistentiksi

Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä kotimaisen syöpätutkimuksen hyväksi? Tule vauhdikkaaseen varainhankintatiimimme vahvistukseksi!

Syöpäsäätiö etsii Lahjoittajapalvelun assistenttia varainhankinta tiimiin helmikuusta 2021 lähtien.  Työtä tehdään koronaohjeistusten mukaisesti osittain Helsingin ydinkeskustassa, osittain etänä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävääsi kuuluvat lahjoittajiemme palvelu puhelimitse ja sähköpostitse eri keräysten ja varainhankintatuotteiden yhteydessä. Saat auttaa esimerkiksi kuukausilahjoittajia, merkkipäivän perustajia sekä Roosa nauha -keräyksen kertalahjoittajia. Asiakaspalvelijana varmistat, että lahjoittaminen on vaivatonta ja sujuvaa.

Lahjoittajien palvelemiseen tarvitset CRM-järjestelmää ja loogista työotetta. Etsimämme assistentti ratkoo mielellään asiakkaidemme pulmia ja tukee varainhankintatiimiä arjen toiminnoissa.

 

Tehtäväsi edellytykset

 • Asiakaspalvelu on sinun juttusi – olet mielelläsi yhteydessä ihmisiin, etkä säikähdä erilaisia yhteydenottoja
 • Työsi sisältää paljon rutiineja ja se sopii sinulle mainiosti. Teet mielelläsi sen, mitä tarve vaatii, vaikka erilaisia postitustehtäviä.
 • Osaat palvella jokaista asiakasta yhtä arvokkaasti
 • Kokemus asiakasjärjestelmästämme Salesforcesta ei ole edellytys, mutta osaat järjestelmälliset toimintatavat asiakkuudenhallinnan turvaamiseksi
 • Sinulta löytyy rauhallinen asenne, jolla etsitään vastaus tai vastuuhenkilö tilanteeseen kuin tilanteeseen.
 • Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kieltä ja vähintään tyydyttävää englantia. Arvostamme myös ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme sinulle

 • Iloisen ja kunnianhimoisen tiimin tuen
 • Syvällisen perehdytyksen tehtävään
 • Merkityksellisen ja tärkeän työtehtävän, jossa edistät kotimaista syöpätutkimusta.
 • Näköalapaikan mm. Roosa nauha keräyksen tulosten kotiuttamisessa
 • Syöpäsäätiön lahjoittajat ovat hyväntahtoisia ja ihastuttavia ihmisiä, joiden kanssa on ilo tehdä töitä.

Työt alkavat helmikuussa ja tehtävä on vakituinen. Työaika on ma-pe klo 9 – 17.00.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa lahjoittajapalvelun koordinaattori Hanna Kling  19.1. ja 22.1. klo 10-12, p.  050 3111 503.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.2.2020  osoitteeseen [email protected]
Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Lue lisää: www.syopasaatio.fi, www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi