Avoin työpaikka: televarainhankkija

Haluatko tehdä itsenäistä ja joustavaa työtä kotimaisen syöpätutkimuksen hyväksi? Tule iloisen varainhankintatiimimme vahvistukseksi!

Syöpäsäätiö etsii 1-2 televarainhankkijaa lahjoittajapalvelun tiimiin toukokuusta 2022 lähtien tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään koronaohjeistusten mukaisesti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa. Työ on joustavaa ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävääsi kuuluvat mm. uusasiakashankinta- ja muut kuukausilahjoittamiseen liittyvät soitot sekä avustavat toimistotehtävät. Etsimme sekä suomenkielistä että ruotsinkielistä soittajaa. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, reipas ja huolellinen.

Tehtäväsi edellyttää

  • tavoitteellista työskentelyotetta, hyvää organisointikykyä ja huolellisuutta
  • motivaatiota työskennellä kuukausilahjoittajien parissa ja olla tärkeänä osana syöpätutkimuksen varainhankintaa
  • reipas ja myönteinen asenne ratkaisee, aiempaa työkokemusta ei tarvita

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja aikatauluihisi muokattavissa olevaa osa-aikatyötä esimerkiksi opintojen ohella. Lisäksi saat kivan ja ammattitaitoisen tiimin tuen ja perehdytyksen tehtävään. Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan Roosa nauha -keräyksemme on jo kolmatta kertaa peräkkäin suomalaisten mieluisin lahjoituskohde, joten soittomme otetaan pääasiassa lämpimästi vastaan.

Työt alkavat huhtikuussa tai sopimuksen mukaan ja jatkuvat joustavasti vuoden loppuun asti. Työtä voi tehdä arkisin klo 15.00 – 20.30 välillä ja lauantaisin klo 10 – 16 välillä omien toiveiden mukaisesti. Työtä voi tehdä max. 15h/viikko. Työtunneista sovitaan tiiminvetäjän kanssa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa lahjoittajapalvelun koordinaattori Hanna Kling 7.4. tai 21.4. klo 10-12, p. 050 3111 503.

Lähetä hakemuksesi 25.4.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen [email protected]

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.  
  
Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

  
Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Lue lisää:  www.syopasaatio.fi,www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi